post image

Dybala: Så nära var jag United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paulo Dybala öppnar upp om exakt hur nära det var att det blev en övergång till Manchester United. 

United var förra sommaren starkt länkade med Dybala under en kort period då han ryktades kunna bli aktuell för ett byte mot Romelu Lukaku, men han blev kvar i Juventus och Lukaku gick till Inter. Media rapporterade vid den tidpunkten att United backade ur affären eftersom Dybala hade för höga lönekrav och eftersom man fick känslan av att han inte riktigt själv ville göra övergången.
Nu bekräftar 26-åringen att United var intresserade, men att han aldrig pratade med klubben personligen.
”Förra året vid den här tidpunkten så räknade inte Juventus med mig och ville inte att jag skulle fortsätta spela här. Då blev jag kontaktad av klubbar som var intresserade av mig. Bland dessa fanns Manchester United och Tottenham. Det fördes samtal under lång tid. Sedan dök även Paris Saint-Germain upp.”
”Jag pratade aldrig direkt med någon av klubbarna, men det förekom konversationer med klubbarna. Men min intention vid den tidpunkten var att stanna. Jag hade inte haft något bra år, så jag ville inte lämna med den bilden för jag kände att jag gett klubben många fina stunder och att det inte var rättvist att lämna på det sättet. Så jag kommunicerade att min intention var att stanna, jobba för att bli bättre och ge mitt bästa här.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Oavsett hur bra han är så var det rejäl tur att han aldrig kom till Manchester United. Han gjorde allting i sin makt för att stanna i en klubb som inte ville ha honom kvar när han fick ett bra erbjudande från United, detta hade blivit den nya ”Sanchez”.

  0
  0
  1. Claes,
   Jag tolkar det snarare att United och Juventus pratade om en eventuell värvning av Dybala. Det kan vara sant. Men Dybala själv och hans agenter pratade aldrig med United, mest för att Dybala ville stanna kvar och kämpa om en plats. Som tur är har spelaren alltid sista ordet om man vill byta klubb när man har kontrakt. Annars skulle detta lätt bli som i NHL där spelare trejdas och på morgonen bli man kallad till general managers kontor att tömma skåpet för att flyga till nån annan stad. Ingen frågar vad spelaren vill. Bara gilla läget.
   Claes, om du nu bortser din favorit hatobjekt, Sanchez i denna diskussion, tycker du att klubben bestämmer när en spelare säljs?

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen