post image

Dortmund om Hålands framtid: Vi har varit tydliga

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Borussia Dortmund skickade direkt till din email.

Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc uttalar sig om Erling Hålands framtid efter de senaste rapporterna om hans framtid. 

Erling Håland förväntas bli sommarens stora transfersåpa. Efter att ha gjort 49 mål på 49 matcher sedan han kom till Dortmund i januarifönstret 2020 så toppar han varenda storklubbs önskelista och racet spås bli stenhårt mellan klubbar som Barcelona, Chelsea, Manchester United, Manchester City och Real Madrid.

Spelaren har kontrakt med Dortmund till 2024, men vill de inte riskera att tappa honom för endast £65 miljoner nästa sommar (då en utköpsklausul träder i kraft) så är det nog dags att cash:a in redan i sommar.

”Jag pratade med Mino Raiola igår. Vi har varit väldig tydliga gällande våra avsikter” säger Zorc till Sky Germany.

Under torsdagen befann sig både Mino Raiola - som representerar spelaren - och spelarens far Alf-Inge, i Spanien för möten med först Barcelona och sedan Real Madrid. Men Zorc oroar sig inte över den saken.

I en kort, och lite sarkastisk, kommentar till Sport1 säger han: "Inga problem om Alfie (Alf-Inge Håland) och Mino vill sola i Medelhavet. Jag är lugn. Jag vet vad jag vill."

Enligt transferexperten så kommer Borussia Dortmund dock överväga en försäljning om någon klubb lägger upp 150 miljoner euro i sommar.

 

Källa: MEN

Mest lästa Borussia Dortmund senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen