post image

Dortmund: Ingen corona-rabatt på Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Borussia Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke tror inte att någon klubb kommer möta prislappen på Jadon Sancho. 

Jadon Sancho är Uniteds primära transfermål, men det är oklart om United kommer kunna betala de + £100 miljoner som Dortmund vill ha. Solskjaer sa i går att man kommer försöka värva för att förstärka laget, men han kunde inte lova att man kommer lyckas.
Solskjaer sa även att faktorer som Champions League-avancemang eller inte Champions League-avancemang kan komma att spela in i hur klubben kommer att agera på transfermarknaden.
Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke säger till Sport1 att man är villiga att diskutera en försäljning av Sancho – förutsatt att Sancho ber om att få lämna och att en köpande klubb kommer upp med den summan man vill ha.
”Om Jadon kommer till oss och säger att han absolut vill lämna – vilket han inte gjort ännu – och en klubb vill betala det vi vill ha, så kommer vi diskutera det. Men jag tror ingen klubb kommer betala den summan. Och det kommer inte vara någon coronavirus-rabatt på honom.”
”Vi är inte längre i ett läge där vi måste sälja spelare. Jag tror inte det blir någon sommartransfer. Vi har en ovanlig situation nästa år jämfört med vanligt. Förutom Achraf Hakimi (som flyttar till Inter) så kommer laget hållas samman. Det kommer hjälpa vår utveckling.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen