post image

Dortmund ger uppdatering om Sanchos framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dortmunds sportchef Michael Zorc säger att man känner sig "lugna" gällande Jadon Sanchos framtid. 

Hur transferfönstret kommer se ut och hur klubbar kommer kunna göra affärer i en coronapräglad värld är i dagsläget oklart, men en sak som är säker är att Jadon Sancho varit ett primärt transfermål för Manchester United under lång tid och många rapporter har gjort gällande att man är stor favorit till hans signatur.
Förutsättningarna för att ro hem en så pass stor affär kan dock ha förändrats i pandemins spår och Dortmunds sportchef Michael Zorc säger att fokus just nu ligger på att förstå hur fotbollen ska kunna återvända, snarare än på spelarförsäljningar.
“Det finns ingen ny ståndpunkt. Just nu lever alla klubbar i nuet – även i England. Jag kan inte och vill inte blicka för långt fram med prognoser eftersom situationen förändras dagligen. Vi får se vad som händer. Vi har ett långtidskontrakt med Jadon Sancho. Det kommer inte förändras. Vi är helt lugna gällande det. De viktigaste sakerna som vi just nu funderar över är snarare: Hur kommer vi framåt? När spelar vi igen? Det vore av absolut största vikt för oss alla att vi kan avsluta säsongen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Nån här inne, kanske Svennis JR, kan förklara för mig en sak.
  Så länge en spelare är under gällande kontrakt, är det tillåtet att ens spelares agent prata med nån köpande klubb, om inte klubben som spelaren tillhör godkänner att en spelare får prata med nån annan klubb?
  Om jag har rätt, Sancho får inte ens uttala sig vad han vill förrän hans kontrakt har 6 månader kvar. Och om Dortmund inte vill sälja sin spelare, då ska alla andra klubbar bara hålla käften och bara back off. Men jag vet att agenter som pizzabagaren kör alltid med fulspel, när han vill att hans spelare ska flytta på sig till nån bättre klubb.

  0
  0
    1. Vill också veta det. Kan inte någon grava det och se hur det ser ut.. det borde väl finns någon regel från FIFA eller. Om det är så att det finns Isåfall bord United stämma pizzabagaren riola

     0
     0
  1. Det är alltid trevligt när man har folk som tar ens “användarnamn” och försöker utge sig för att vara en.
   Med det sagt. Mina kunskaper inom kontraktsfrågor ligger på en novis nivå. Vet att tidigare så fick andra klubbar inte ta kontakt med spelarna utan den nuvarande klubbens tillstånd (Vilket skulle innebära så kallat “Tap”). Trots denna regel så verkar det inte direkt ovanligt att det ändå sker.. oftast med agenter och spelares medhållande i tystnad. Dessutom verkar det mer och mer bli så att folk runtomkring spelaren sitter och för fram spelarnas agenda i media. Vilket är beklagligt.
   En sak är dock säker. Har United, mot all förmodan, gett Sancho ett förslag så är det på godkännande av Dortmund. För annars skulle Dortmund säga ifrån direkt. Kan vara så att Sancho sagt till ledningen att han vill flytta och Dortmund försöker få upp priset. Eller är det media som försöker sälja rubriker.

   0
   0
   1. Svennis “den riktige” JR,
    Jag tror att det är en soppa av media, påhitt, gissningar och en gnutta sanning.
    Även om Sancho inte ursprungligen är en Manchester-kille, så har han alla fall spelat för Citys ungdomslag. Om han nån gång ska komma till United, så är det nu denna sommar. Ole har ju mer eller mindre högerytterplatsen ledig och Sancho, trots sin ålder, skulle kunna växa i till sin egen permanent position. Men, om Sancho inte kommer/vill komma i sommar till United, har inte Ole tid på att vänta att han kanske kommer sommaren 2021 istället. Om United ska kunna utmana Liverpool i första hand och City i andra hand om PL-titel inom 2-3 år, måste Lindelöf bytas ut, Grealish tar Pogbas plats och ge Greenwood en riktig chans på nummer 9 positionen. Martial är bra – ibland. Och vid inköp av Kane, kommer Greenwood lacka ut och söka sig bort. Och som sagt, United behöver en stjärna på höger mittfält. James, Mata mfl duger inte.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen