post image

Dortmund: Det är inte förhandlingsbart

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc säger att man inte kommer tumma på sin värdering av Jadon Sancho. 

Sancho sägs vara Uniteds primära transfermål för det kommande fönstret och det förekommer dagligen rykten om den eventuella övergången. Dortmund har flera gånger sagt att man inte kommer sänka priset på spelaren samtidigt som United enligt brittisk media inte kommer sträcka sig längre än £50 miljoner för Sancho i sommar.
Nu har Dortmunds sportchef än en gång uttalat sig om saken.
”Jadon har ett kontrakt med oss och vi vore väldigt glada om han är kvar med oss nästa säsong. Om något annat ska ske så måste tajmingen vara rätt och vårt pris måste mötas till 100%.”
Det har förekommit uppgifter om att Dortmund satt den 10:e augusti som deadline för när affären måste vara klar, om den ska ske i sommar.
Och enligt Manchester Evening News värderar man Sancho till 130 miljoner euro. Dvs ca £117 miljoner. Enligt tidningen skulle Dortmund kunna vara öppna för ett upplägg likt det då man sålde Dembele till Barcelona och fick en delsumma initialt och därefter add-ons och prestationsbaserade bonusar.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Jag tycker faktiskt att vi ska släppa sancho nu och börja kolla andra alternativ” innan tiden rinner iväg. Gillar inte Dortmunds sätt att försöka bemöta United. Om spelaren vill själv till United så tycker jag faktiskt det borde inte finns något att vara kaxig för. Hoppas att hela den här historian tar slut och har en punkt

  0
  0
  1. För Sancho handlar det om CL. Är vi i CL nästa år, då vill han komma. Annars inte. Säkrar vi CL platsen så kommer det högst sannolikt att bli en delsumma med massa bonusar som betalning. Glöm inte bort att det letas britter först och främst, det är vad OGS’ grund går ut på och talanger från egna ledet som delad tvåa ihop med att köpa nytt.

   0
   0
 2. Cl hit eller cl dit. Jag tror inte på det här skitsnacket att cl hela tiden är grejen annars kommer inte spelare. Låter liksom som guds gåva till fotbollen den där turneringen. Visst klart alla vi spela i cl men Premier league borde ju locka nog. Kommer han till united lär han ändå få spela cl många gånger. Om vi nu tar oss till cl och han kommer. Sen missar vi cl året efter sticker spelaren då eller? Är det bara rampljuset och inte viljan att spela för en viss klubb så kan de stanna där de är.

  0
  0
   1. Förstår inte vad ni har emot honom. Det är ingen spelare som kniper en plats i startelvan utan en spelare som får spela matcher där det behövs roteras/inhopp. Han tjänar ingen super summa, och han kommer heller inte göra det i framtiden. Precis vad United behöver. Vi kan inte ha 11 spelare enbart i laget. Löjligt, och att tro att vi ska köpa in X och XX för en miljard vardera och sedan sätta dem på bänken för vi redan har en startspelare. ”Dussinlirare” behövs in alla lag som tillhör toppskiktet. Annars blir det u-23 spelare från egna ledet, känns det bättre än James?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen