post image

Detaljer kring Hålands kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

RB Salzburgs sportchef Christoph Freund säger till den tyska tidningen Kicker att det inte finns någon förtur för systerklubben RB Leipzig. 

Erling Braut Håland fortsätter göra mål i Champions League. I går kväll gjorde han sitt åttonde mål hittills i turneringen, då han fastställde slutresultatet till seger 4-1 mot Genk. Norrmannen har nu gjort mål i sina fem första matcher i Champions League och det har endast två spelare gjort tidigare – Alessandro Del Piero och Diego Costa.
Håland ryktas vara ett av Manchester United primära transfermål och det förekommer uppgifter om att man kommer försöka köpa honom redan under januarifönstret. Det har dock rapporterats att RB Salzburgs systerklubb RB Leipzig är intresserade av spelaren och att man har både förtur och rätten att köpa honom till ett kraftigt reducerat pris.

Klubbens sportchef Christoph Freund säger dock att det inte finns någon sådan klausul.
"Det finns ingen sån klausul. Vi skulle aldrig ge någon klubb rätten att få förtur på någon spelare. Så har det inte varit tidigare och så kommer det inte vara nu"  säger Freund till den tyska tidningen Kicker.
Vad Håland egentligen skulle kosta Manchester United är något oklart. Det har förekommit rykten om pris på allt mellan £65 - 85 miljoner. Journalisten Duncan Castles skriver på Twitter att Salzburg kommer kräva £85 miljoner (100 miljoner euro).
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen