post image

"Det var den här Pogba som United betalde £89m för"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand säger att Bruno Fernandes frigjort Paul Pogba och att United nu äntligen får valuta för sin investering. 

Inför återstarten av den engelska fotbollen så pratades det mycket om hur Fernandes och Pogba skulle fungera ihop och det är nog inte många som blivit besvikna. Pogba har varit i riktigt fin form sedan återstarten och samarbetet med Fernandes är väl i det närmsta världsklass.
Rio Ferdinand säger att just närvaron av Fernandes gör att vi nu ser Pogba äntligen spela till sin potential i Manchester United.
”Pogba har varit en helt annan spelare sedan återstarten. Energinivån i hans spel – det är den här Pogba som United betalade £89 miljoner för för fyra år sedan. En stor faktor är onekligen mannen han spelar ihop med på mittfältet – Bruno Fernandes.”
”Pogba vill inte överglänsas där ute och det kanske är precis den motivationen som han behövde. Solskjaer lär älska det han ser ifrån dessa två. Fernandes gör bara vad som kommer naturligt för honom och det har varit en enorm boost för Pogbas form – det har frigjort honom. Det är även antagligen mindre press på honom nu eftersom han vet att en del av bördan och förväntningarna nu axlas av Fernandes.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen