post image

"De tre spelarna skulle ta United till nästa nivå"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Danny Murphy redogör för vilja tre spelare han anser att Manchester United behöver spräcka banken för att värva i sommar. 

United går ett stort transferfönster till mötes. Efter värvningarna av Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Dan James och framförallt Bruno Fernandes så börjar bitarna falla på plats för Solskjaers lag. Inför sommaren så länkas man starkt med speciellt Jack Grealish och Jadon Sancho, men även en toppanfallare tros stå högt upp på listan och under den senaste veckan har Harry Kane börjat länkas smått med United – med rapporter om att Spurs-anfallare kommer överväga sin framtid efter säsongen.
Den f.d Liverpool-spelaren Danny Murphy skriver i sin spalt i Daily Mail att United skulle göra klokt i att spendera stora pengar för att säkra tre spelare i sommar – Kane, Sancho och West Hams-mittfältare Declan Rice.

"Jag hade spenderat stort på Kane även om han är skadad just nu. Jag tror inte att en hamstring-skada utgör lika stor risk som en ligament-skada hade gjort. Han är så nära en garanti för mål som man kan komma inom sporten. Och han kommer fortsätta så med tanke på sättet som han lever och hur han tar hand om sig själv. Kane skulle kosta £100 miljoner och det kommer även Sancho att göra. Men de har kvalitén som United behöver för att ta nästa kliv. Om de hade en anfallstrio bestående av Sancho, Kane och Rashford med Martial, Dan James och Mason Greenwood som backup - så hade det varit en anfallskraft värdig en storklubb."
"Jag liknar honom (Rice) vid Jordan Henderson pga hans atletiska byggnad, styrka och attityd. Att ha en riktigt bra sittande mittfältare som skyddar backlinjen är viktigt i dagens moderna spel. Det var därför Manchester City spenderade en rekordsumma på £65 miljoner för Rodri. United har Nemanja Matic, men Rice kommer hålla i mer än i tio år till. Han hade gett Fernandes och Scott McTominay friheten att uttrycka sig."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Declan Rice måste ju vara den mest överskattade spelaren i hela Fotbollsengland? Jag menar… Han skjuts upp i skyn som nästa mittfältsgeneral men de matcher man sett honom spela så undrar man om det ens är samma spelare man tittar på som beskrivs. Sancho har allt i sig för att bli en världsstjärna. Jack Grealish har mer eller mindre varit det enda ljuset i Aston Villa och han har visat att han är för bra för klubben men det har knappast Declan. Kane är något som dyker upp varenda sommar och chansen att han hamnar i United är lika med noll. Tror inte att han kommer att lämna Tottenham alls faktiskt.

    9
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen