post image

De Jongs preferens – City eller United?

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så har Frenkie de Jong en preferens bland de båda Manchester-klubbarna. 

De Jong sägs toppa Manchester Uniteds önskelista och det tros finnas en liten chans att man kan övertyga honom om att United är rätt val – om Barcelona skulle fatta beslutet att man är öppna för en försäljning.

Men De Jong befinner sig just nu i sin drömklubb och en övergång till United hade onekligen varit att byta ned sig – speciellt eftersom man inte ens kan erbjuda spel i Champions League till nästa säsong. Det som gör att man kanske har en möjlighet trots allt är givetvis Erik ten Hag, som var 25-åringens mentor i Ajax innan flytten till Barcelona.

Tidningen Sport menar dock att De Jong skulle föredra en flytt till Manchester City framför Manchester United, trots kopplingen till Ten Hag.

Huruvida City är intresserade eller ej återstår att se. Man var intresserade 2019 då han lämnade Ajax, men det finns ingen självklar plats i laget i dagsläget.

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag ville verkligen ha honom, men vilken spelare får vi som första klubb efter hans dröm tagit slut och han sålts pga Barcelona behöver pengar? En arg spelare? Kanske bra! En mentalt slut spelare? En ny Sanchez. Jag känner att det finns många bra alternativ som möjligen kostar mindre också. Ser gärna att ten Hag inte frångår sin inslagna väg där han köper spelare som är utvecklingsbara och utan en miljard i pris.

    2
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen