post image

De Gea: Svåraste tiden sedan jag kom hit

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea - som nyligen skrev på myt kontrakt för United gav en ärlig intervju efter matchen där han bad fansen om ursäkt för United oförmåga att leva upp till namnet. 

Krisen i United är väl nu ett faktum efter förlusten borta mot Newcastle, som innebär att man ligger på 12:e plats i Premier League efter åtta spelade omgångar. Och vad som ska göras för att vända den här historiskt dåliga trenden är nog ingen som riktigt vet.
En besviken De Gea pratade efter matchen med media och konstaterade att det här är den tyngsta perioden sedan han kom till klubben 2011.
"Allt" svarade spanjoren på frågan vad som måste bli bättre. "Jag tycker att det är mycket som behöver bli bättre. De var det bättre laget idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Bara att fortsätta att försöka, fortsätta kämpa och bli bättre varje dag. Det är en svår stund för oss, men vi är United och vi måste fortsätta slåss."
På frågan om det här är den tyngsta tiden sedan han kom till United 2011, svarade De Gea.
"Ja. Antagligen så är det den värsta och svåraste tiden sedan jag kom hit. Jag vet inte. Jag vet inte vad som händer. Kom igen.. Vi kan inte göra ens ett mål på två matcher. Jag ber fansen om ursäkt. 

 "Vi kommer så klart fortsätta att kämpa och vi kommer att komma tillbaka, men just nu är det en svår stund. Det är en tuff stund för oss. Min svåraste tid sedan jag kom hit och jag vet varför det är så och vad det är som händer. Laget måste skärpa sig nu. Vi har en del stora skador, men det är ingen ursäkt. Vi är Manchester United. Vi måste fortsätta träna hårt, slåss och vinna matcher."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Undrar hur länge United-spelarna kan säga ”vi är United” och motståndarna darrar av skräck?
  Tidigare var det ett skräck att möta United och även lagen som City, Arsenal och Liverpool var överlyckliga om dom fick med sig hem oavgjort efter en match på OT. Idag är det United som är överlyckliga om de får med sig ett oavgjort resultat mot lag som City, Arsenal och Liverpool efter en match på OT.
  Det ska faktist bli otroligt spännande att se matchen mot Liverpool på OT. Inte att jag tror på nån seger, utan bara se hur mycket sämre vi är och om vårt försvar håller mot deras supertrio.
  Det får inte bli några inlägg där Lindelöf är som närmaste försvarare.
  AWB måste vara 100% för att klara av Mane. Young/Shaw mot Salah … suck. Och De Gea måste göra en sån där match han gör ett par gånger per år. Då kanske vi klarar 0-0 eller 1-1 om James får till ett träff.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen