post image

De Gea redo att lämna. Fem möjliga destinationer

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt de engelska tidningarna Daily Mail och The Mirror så är David De Gea inställd på att lämna Manchester United till sommaren och det är framförallt tre klubbar som är med i racet.  

David De Geas framtid i Manchester United blir allt mer osäker. I söndags valde Ole Gunnar Solskjaer återigen att placera Dean Henderson i startelvan och det var sjunde matchen i rad han startade.

Solskjaer sa efter matchen att båda målvakterna kommer få speltid mellan nu och slutet av säsongen, men vad United planerar för De Gea sommar återstår att se. Enligt tidningen Daily Mail gör han sig redo för att efter säsongen lämna klubben efter tio år och tidningen skriver att hans representanter nu jobbar på att hitta köpare.

Enligt rapporten förväntas United vilja ha omrking £50 miljoner för spanjoren och Real Madrid, Atletico Madrid och Paris Saint-Germain nämns alla som möjliga adresser. Men De Geas monsterlön på £350 000 i veckan kan bli ett problem, menar tidningen.

Tidningen The Mirror menar att även Juventus och Barcelona får ses som möjliga destinationer för målvakten.

 

Källa: Daily Mail

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Bra, Henderson är bättre än DDG vad gäller tryggheten han skapar för mittbackarna i straffområdet och att ha bättre kommandot inom straffområdet. Dessutom har DDG gjort flera katastrofala misstag i senaste åren, så han nu inte har egenskaperna han hade förr. Bättre att satsa på en ung och lovande målvakt, om ManUtd vill planera långsiktigt.

  6
  1
  1. Dean har gjort flera misstag i år men det pratas det väldigt tyst om.
   Höll ju på att tappa bollen 3 gånger mot Brighton.
   Känns inte särskilt stabil ut.
   Bättre sälja båda 2 satsa på nån annan

   0
   1
 2. Jag tycker att om nu DDG kommer att lämna så är det ju många storklubbar som kommer att vilja slåss om hans signatur så varför inte försöka förhandla med någon klubb som istället kan erbjuda ett lukrativt byte?
  Ex om nu Real vill ha honom så vill vi ha Varane..

  3
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen