post image

De Gea: Laget saknar vissa kvalitéer

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea säger att Manchester United inte saknar viljan att slåss. Däremot saknar man kvalitéer på vissa områden, säger spanjoren. 

Manchester United har förvisso börjat visa positiva tecken och bra tendenser efter den historiskt usla våren och historiskt dåliga hösten, men Solskjaer är fortfarande bara i början på sitt bygge. David De Gea säger att det definitivt inte saknas vilja att fightas, men att det kanske saknas en del kvalitéer i laget.
”Laget är vad det är och resultaten har varit som de varit den senaste tiden. Vi måste vinna fyra-fem matcher i rad för att vara i toppen, men just nu spelar inte laget så bra. Vi ger allt vi har och vi försöker få de där stora segrarna som kan ta oss högt upp i tabellen, men sanningen är den att vi just nu inte är konsekventa nog – det finns mycket att träna på och mycket att bli bättre på.”
”Jag tror inte det handlar om brist på ansträngning och vilja. Grabbarna ger allt ute på planen både på träningar och i matcher, men man kanske kan peka på en brist på kvalité i vissa områden. Men definitivt inte brist på fight.”

De Gea kom till Untied 2011 och har under åren i klubben växt till en av världens bästa målvakter - i perioder har han klassats som den bästa. Han skrev nyligen på ett nytt långtidskontrakt med United och säger att han trivs väldigt bra där han är.
"Jag har varit här  många år och jag känner att folk uppskattar mig här. Jag har fått många vänner och jag är väldigt glad över att vara en del av den här klubben. Jag har spelat här länge nu och det är inte lätt att fortsätta spela på den högsta nivån och bibehålla den nivån. Jag hoppas att vi kan få fler utmärkelser under de kommande åren."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen