post image

De Gea: Hoppas på många fler år

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea säger att det är som en dröm att ha varit så många år med Manchester United och att han hoppas på många fler. 

De Gea kom till United från Atletico Madrid sommaren 2011 och hade en ganska svår första tid i England och var ofta hårt kritiserad. Men han bet ihop och utvecklades till en av världens absolut bästa målvakter. På senare år har dock tavlorna blivit fler, även om han fortfarande har väldigt höga toppar och i ett samtal med Mantud.com säger De Gea – som har kontrakt till 2023 – att han hoppas på många fler år i klubben.
”Ja jag börjar bli äldre. Att bara få vara en del av den här klubben är fantastiskt. Tänk att jag varit här i nästan tio år. Det är som en dröm. Det är fantastiskt att spela med den här klubben så jag hoppas jag kan vara kvar här många fler år.”
United flög fram innan spelstoppet och var obesegrade i elva raka matcher. Man imponerade spelmässigt och man gjorde det på en konsekvent nivå – mycket tack vare värvningarna av Bruno Fernandes och Odion Ighalo. Och De Gea ser fram emot att fotbollen ska återvända och att United då ska ha både Paul Pogba och Marcus Rashford tillbaka som två ytterligare superinjektioner i det redan starka laget.
”Jag tycker att hela laget blivit mycket bättre. Vi var inne i en bra period. Vi var vi mycket bra form. Vi släppte inte in många mål och Bruno Fernandes ger såklart mycket kvalité. Han är en smart spelare, en topp-mittfältare. Laget blir bättre med honom och det var väldig synd att allt pausades, för vi var i en väldigt bra period. Men förhoppningsvis kommer några spelare som varit skadade vara tillbaka när det startar igen, så det blir en bra utmaning för alla.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen