post image

De Gea: Det finns inga ursäkter – vill vi vinna ligan så måste vi slå Aston Villa

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea säger att Manchester United måste vinna den här typen av matcher om man ska kunna utmana om Premier League-titeln. 

United åkte i dag på sin första ligaförlust för säsongen då Aston Villa gästade Old Trafford och vann med 1-0. En tung förlust för ett Manchester United som har ambitionen att kriga om titeln.

Ole Gunnar Solskjaer var efter slutsignalen kritisk till domarinsatsen och VAR, då han menade att Hause mål var offside eftersom Ollie Watkins störde De Gea och därmed påverkade spelet. Och David De Gea höll med sin manager, även om han också poängterade att det inte finns några ursäkter – den här typen av match måste vinnas.

"Det är en väldigt tråkig dag för oss, men det finns inga ursäkter idag. Vi spelar hemma med självförtroende och om vi vill vinna stora troféer som Premier League så måste vi vinna den här typen av matcher."

"Vi släppte in på en fast situation. Jag har sett reprisen och det var antagligen offside. Han (Watkins) var väldigt nära mig. Men sånt händer. Det här är tufft att ta. Nu måste vi se till att vara redo till nästa match."

 

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Tur i oturen, om man nu vill säga så.
    Resultaten i de andra matcherna gjorde att Uniteds resultat inte sved lika mycket. Ligan är fortfarande öppen men nu kommer United in i den jobbiga perioden, så man får hoppas vi fortfarande har häng när det planar ut. Jag vill tro att vi kommer göra bra ifrån oss i CL men hjärnan skrattar åt hjärtat, kvartsfinal som längst om vi ens kommer ur gruppen. Liga titel > CL titel.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen