post image

De Gea avbryter semestern – skyndar tillbaka

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport så ska David De Gea ha valt att avbryta semester tidigt och återvända till Manchester, för att inte tappa mark i kampen om målvaktspositionen. 

Förra säsongen var som väntat en strid mellan De Gea och Henderson om positionen som Manchester Uniteds förstamålvakt – och både målvakterna hade perioder då de fick förtroende av Solskjaer, men i slutändan var De Gea tillbaka i målet under slutet av säsongen.

Nu har man signat även Tom Heaton, som förväntas vilja utmana om platsen och vem Solskjaer kommer välja som sin förstamålvakt återstår att se.

Henderson lämnade under EM det engelska landslagslägret pga av en lättare skada och återvände till Manchester redan under juni, vilket betyder att han kunnat inleda försäsongsträningen. De Gea däremot, spelade EM för Spanien (om än i en bänkroll) och har därför förlängd semester.

Men The Sun rapporterar nu att spanjoren valt att avbryta sin semester tidigt för att istället snabbt kunna återvända till träning med Manchester United och inte låta Henderson (eller Heaton) få ett försprång.

En källa inom United säger till The Sun:

"David vill komma tillbaka och vara vass. Han kunde lätt ha tagit tre veckor ledigt, men han vet att Hendo är lika fast besluten att bevisa sig själv för Ole."

Läs mer i The Sun.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag ville ha ett byte men jag är inte så säker längre. Man såg att Henderson saknade räckvidden på vissa mål förra säsongen men hans högst nivå är hög nivå. Är han rätt dock? Jämför han och Donnarumma, då han han inte någon chans. Lockar dock med en egen produkt. Jag är ordentligt tvådelad.

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen