post image

De fyra spelarna på Rangnicks värvningslista

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så har Ralf Rangnick identifierat fyra spelare han vill ta till Manchester United.

Rangnick kommer leda United som interim-manager fram till sommaren och sedan är tanken att han ska jobba som konsult inom ledningen för att jobba med den långsiktiga visionen för klubben, bl.a med att identifiera värvningar. Och enligt tidningen The Mirror så har tysken nu identifierat fyra spelare han vill ta till Manchester United.

De båda Leipzig-spelarna – mittfältaren Amadou Haidara och wingern Christopher Nkunku samt Timo Werner. Werner slog igenom stort under Rangnicks ledning i Leipzig, men har inte fått det att lossna i Chelsea och Mirror menar att han nu är en av tre på 63-åringens värvninglista inför det stundande januarifönstret.

Den fjärde spelare uppges vara Erling Håland. Det norska målundret hämtades år 2019 in från Molde till Salzburg av just Rangnick och United sägs vara hoppfulla om att han ska kunna upprepa tricket i sommar och ta Håland från Westfalenstadion till Old Trafford.

 

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

    1. Detta är rena spekulationer, tror inte många har några koll på hans planer. Han kommer värva spelare som passar in i hans rock and roll fotboll till att börja med. Jag tror han kommer syna vårt mittfälts brister först. För att spela hans typ av fotboll krävs spelare som orkar spela i den pressen och en viss karaktär.

      8
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen