post image

Därför tar Jadon Sancho en paus från sociala medier

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho har försvunnit från sociala plattformar - Manchester Evening News förklarar varför. 

Sancho har en tung höst iManchester United och generellt i karriären och han är en av få spelare som inte blivit bättre under Erik ten Hags ledning.

Han figurerade ofta i holländarens startelvor inledningsvis under hösten, men dippade i form och har nu inte spelat i Uniteds sex senaste matcher – fyra av dessa pga av sjukdom.

Sancho blev som väntat också exkluderad från Gareth Southgates VM-trupp och får nu tillbringa uppehållet med Manchester United. Bl.a på ett träningsläger i Spanien i början av december. Och under helgen har Sancho skickat signaler om att fokus nu ligger på att få liv i karriären, genom att rensa på sina sociala medier - det finns tex inga poster kvar i hans Instagram-flöde. Han pausar sin närvaro på de sociala plattformarna.

Anledningen till detta är enligt Manchester Evneing News helt enkelt att han vill vara fokuserad på familj och fotboll och därför tar en paus från sociala medier, då det kan ses som något som distraherar och stör fokus.

Källa: MEN

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Vill han ens spela för Manchester United? Det är frågan som borde ställas.
    Antony fick reda på att United ville ha honom. Det tog en och en halv dag, sedan såg han själv till att ställa ett ultimatum till Ajax. Martinez också.
    Sancho visade aldrig att han ville komma till United. Inte förens han fick en lön på £350k/vecka så tackade han ja. Två år tog det. Bara synen av honom retar gallfeber på mig, om ni vet något om glädje så vet ni att man ler med ögonen när man är glad. Det går inte undvika. HAN LER MED MUNNEN. Varje jävla foto. Efter ett mål, efter en assist. Munnen, aldrig hans jävla ögon som utstrålar glädje utan det där falska leendet. 29 matcher 3 mål 3 assist fick vi första säsongen, nu startar han inte ens. Men det är de Gea som ska sänka sin lön. Ja de har samma lön.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen