post image

"Därför är det viktigt för United att värva Grealish"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jack Grealish f.d manager i Aston Villa, Tim Sherwood pratar om hur en roll i Manchester United kan komma att se ut.

Jack Grealish har under hela säsongen rapporterats vara ett av United primära transfermål för sommaren, men om en värvning blir verklighet återstår att se. Möjligen hänger det på vad som händer med Pogba och just nu tycks indikationerna vara att han blir kvar – frågan är dock hur länge.
Men United saknar kvalité på djupet i truppen. Man har ingen vidare bredd. Man är väldigt beroende av sin förstaelva. Går Fernandes och Pogba sönder så har man stora problem. Därför anser f.d Aston Villa-managern Tim Sherwood att Grealish är en spelare man behöver få in i truppen.
”Om Fernandes var borta – han är länken som knyter ihop alla spelare och hittar en fin passning. Jack har det också i sig. Han kan dra på sig en frispark vid straffområdet som kan sitta i krysset. De kommer inte spela de tre ihop (Pogba, Fernandes, Grealish). Men det är Manchester United. De kommer i slutändan spela 55 matcher per säsong och går alltid långt i alla turneringar – det är det Man United jag växte upp med.”
”Man behöver spelare. Man behöver kvalité i sin trupp. Då kan de rotera och slänga in spelare från bänken som påverkar matchen. Jag tycker han skulle passa väldigt bra för dem. Skulle han starta varenda match? Antagligen inte, men han hade gett Ole möjligheten att vila andra spelare.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Får vi han runt 500 som jag tror vi kan få om dom ramlar ut, så tar han alla dagar!
  Perfekt breddspelare som ändå kan starta 20 och kan också göra skillnad i en match.
  Finns ingen breddspelare på dagens United bänk som kan göra det idag.

  0
  0
 2. Jag håller med om att han kan vara ett bra tillägg till truppen. Uniteds bänk ser ju inte så bra ut i nuläget. Man behöver spelare både på bänken och planen som kan göra skillnad. Men idag är det svårt att hitta billiga spelare som kan tänkas sitta på bänken hälften av tiden tyvärr.

  0
  0
 3. Visst är det kul med Silly Season?
  Varje dag får man nya bud på 3-4 spelare.
  Undrar United kommer få nån alls?
  Som jag brukar säga, tiden lär visa detta.
  Men misslyckas man tex värva Sancho, får man leta efter nån annan. Svårare än så är det inte. Inte går United under med att missa Sancho. Om Grealish kommer, kanske han kan skolas om till höger ytter. Det vore en utmaning till Ole & Co. Eller lägga all in på Greenwood och spara dryga miljarden till löneökningar till personalen.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen