post image

Daily Mail: Prislapp på Nathan Ake

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så är Bournemouth redo att sälja både Nathan Ake och Josh King under transferfönstret. 

Rykten om att United kan vara intresserade av Bournemouths holländske mittback Nathan Ake tog fart efter matchen mellan United och Bournemouth då Solskjaer sågs byta några ord med spelaren och Daily Mail skriver i dag att Bournemouth planerar att sälja en rad spelaren, inklusive Ake för att rädda den hårt ansatta ekonomin.
Enligt rapporten skulle 25-åringen kosta £40 miljoner och Bournemouth sägs vara redo att sälja oavsett om man håller sig kvar i Premier League eller ej.
Man ska även vara redo att sälja Josh King – som United försökte värva under januarifönstret. Prislappen på den f.d United-anfallaren nämns inte i rapporten, men han har bara 12 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Ake kan nog vara en bra värvning. Det enda potentiella problemet är väl att han är ganska kort. Sen hade han ingen lyckad säsong när han köptes tillbaka av Chelsea, utan var lite av en svag länk där. Men tror att han har växt av den erfarenheten och han har ju tillsammans med Callum Wilson varit deras bästa spelare.

  0
  0
  1. Men är han bättre än vad vi har nu? Vi behöver inte mer bredd i backlinjen, då kan vi lika gärna behålla Smalling. Om vi ska ha en ny mittback så ska det vara en med hög kvalitet, tex Koulibaly.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen