post image

Daily Mail: Prislapp på Kane

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen Daily Mail får Manchester United räkna med att betala en gigantisk summa om man vill värva Harry Kane. 

United länkas allt starkare med Harry Kane, men engelsmannen har kontrakt med Tottenham till 2024 och klubben är kända för att via sin ordförande Daniel Levy vara skickliga förhandlare som inte är lätta att sno spelare av.
Men Kane medgav själv för bara några dagar sedan att han inte kommer stanna i Spurs bara för sin kärlek till klubben. I en Instagram Live-video sa anfallaren att han vill vinna troféer och att Spurs framsteg/eller brist på framsteg blir avgörande för huruvida han vill stanna, eller förr eller senare lämna.
Men Daily Mail skriver att Tottenham värderar Kane till svindlande £200 miljoner och att man är hoppfulla om att lyckas behålla honom in i nästa säsong, då alla klubbar drabbats ekonomiskt av coronaläget – vilket kan komma att påverka transferbudget och hur man gör affärer i sommar.
Tottenham har precis investerat £1 miljard i sin nya arena och är under allt hårdare ekonomisk press i coronakrisen. Man meddelade under tisdagen att man skär ned 550 personer inom klubbens lön med 20%. Spelarna drabbas i detta läge dock inte av lönesänkningen även om Levy uppmanade spelare och coacher att också dra sitt strå till stacken för att anpassa sig efter den rådande situationen.
Och det är en växande debatt – hur spelarna bör förhålla sig till sina personaliga kontrakt när klubbar och personalen inom klubbar får göra uppoffringar.
 

Källa: MEN, Daily Mail
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen