post image

Daily Mail: Pogba redo att förlänga med United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen Daily Mail så kan Paul Pogba vara på väg att göra en tvärvändning gällande sin framtid i Manchester United.

Pogba har hela året varit starkt länkad med en flytt från Manchester United och det absolut mesta har pekat på att han vill lämna klubben i sommar. Och hans agent Mino Raiola har eldat på spekulationen med en rad uttalanden i media. Raiola har i sina uttalanden bl.a indikerat att Pogba inte är nöjd med Manchester Uniteds utveckling sedan han återvände från Juventus sommaren 2016. Med all rätt på sätt och vis. För vem har varit det (förrän nu sedan någon månad tillbaka).
Raiola har också sagt att Pogba vill spela på den högsta nivån och utmana om de stora titlarna. Förståeligt, får väl ändå sägas. Även om man kan ifrågasätta den attityd Pogba visat emellanåt, mot den klubb som betalar hans lön.

Fransmannens kontrakt med United går ut sommaren 2021, men United har optionen att förlänga kontraktet med ett år till. Daily Mail hävdar nu att Manchester Uniteds plötsliga pånyttfödelse fått Pogba att känna en nytändning och att han tillsammans med Bruno Fernandes och kommande sommarvärvningar kan utgöra ett lag som ska kunna konkurrera om titlar och inleda en ny framgångsrik United-era. Enligt tidningen ser han nu sin framtid i United och kan till och med vara öppen för att teckna ett nytt kontrakt med klubben. Daily Mail poängterar dock att Champions League-kvalifikation kan komma att ha en avgörande effekt på Pogbas slutliga val om framtiden.
Pogba har varit skadad nästan hela säsongen, men är nu i träning på Carrington och kan möjligen göra comeback redan på torsdag mot LASK eller i helgen mot Tottenham.
Källa: Daily Mail
 

Kommentarer till artikeln

15 KOMMENTARER

  1. Vet att många ogillar att Pogba ska komma in i elvan. Men måste erkänna att det låter väldigt intressant och även defensivt då Olle skulle kunna rotera Fred med McTom/Matic . Vilken workrate i mittfältet!

   0
   0
  2. Det hade varit helt underbart att få se Pogba tillsammans med Fernandes på ett mittfält i United. Men när det kommer till den tredje spelaren på det mittfältet så pratas det mycket om Fred… Vill man då att fred backar och tar McT position då? skulle inte McT göra ett bättre jobb som defensiv där?

   0
   0
   1. Fred har ju visat upp både offensiv och defensiv förmåga sedan han kom i form på allvar. Man får nog se efter vilka matcher som står för dörren och forma elvor utefter det. Jag ser mittfältet med Pogba, Fred och Fernandes som ordinarie (på pappret) och McT är en fullgod trupp-spelare, så länge han håller sin nuvarande nivå.

    0
    0
    1. McSauce är en spelare för startelvan, enligt mig. Han är en blandning av Keane, Fletcher och Carrick i ett. Han kommer vara Mr United inom några år. Ser inga gränser på vilka höjder han kan nå. Nu hyllar jag honom något enormt men jag gillar verkligen killen.

     0
     0
     1. Teknisk ser ja redan begränsningar i hans spel.. Men han har en härlig arbetsmoral, sen andas han United, riktig United lad.. En riktigt bra och nyttig truppspelare absolut

      0
      0
  3. Vad händer när vi kanske förlorar 5 matcher i rad o vår dyraste spelare börja se ointresserad ut o talar om för världen att han är bättre än klubben genom sina släktingar o agent. Vill vi verkligen ha en sån stjärna i klubben? Dessutom läste jag att han ha 25% löneökning enligt AB.vad skickar det ut för signalen när man inte spelat o mest klagat ett helt år. Föredrar stjärnor som Rashford o Bruno

   0
   0
 1. Att förlänga Pogbas kontrakt inte är långsiktig planering och kommer inte bidra positivt till ManUtd återbyggande. Tycker att det är bättre om ManUtd säljer Pogba och satsar på nya spelare som drömmer om att spela för ManUtd , och är kreativa och talangfulla.
  Pogba har ändrat sig nu pga det rådande svåra läget i ekonomin hos Real Madrid, Juventus och andra- dvs. Att Pogba har inget annat alternativ än att förlänga med ManUtd,,, iallafall får han 25% lönehöjning— inte dåligt 😉

  0
  0
  1. Real Madrid har väl inte heller sett direkt heta ut om vi skall vara ärliga, ålderstiget lag. United är ju en klubb med ljus framtid om man ser till spelarmaterialet. Tror att om nu Pogba ngn gång funderat på att lämna har det berott på att United som klubb inte haft indikationer på förbättring, ingen framtidsvision, åtminstonde såg säkert Pogba att med Mourihno vid rodret, en snål Woodward kommer detta inte bli bra. Man tar in OGS, orutinerad, Pogbas åsikt kvarstår tror jag, fram tills nu. Tagit ett par månader men nu har OGS byggt en stabil grund, rätt spelare, rätt mentalitet, sålt spelare som han inte tror på, värvat riktigt bra faktiskt. James, Maquire, AVB och Fernandes är ju ruskigt bra värvningar idag, bara personer och media som utmålar brist på tålamod och att Maquire tex skulle vara ett skämt för den prislappen. Allt har sin tid och nu ser vi resultatet, en trupp som är på väg någonstans, en ide´, en framtidstro i att detta kan bli bra. Speciellt då om ledningen dessutom ger OGS fri lejd att krydda laget med 2-3 spelare till av klass för att få en slagkraftig trupp att utmana med. Pogba vet ju att han är en stor tillgång även han. Fernandes, Fred och Pogba, är ju ett världsklassmittfält om du frågar mig, namnmässigt större än många andra topplag i Europa. Finns ju ingenting att tveka på om det inte handlar om pengar eller att man vantrivs i klubben. Tror ingetdera är ett problem för Pogba, snarare att klubben varit bristfällig i sin vision. Bara vad jag tror.

   0
   0
 2. Det har pratats mycket om att United måste bygga spelet kring Pogba. Att han inte passar som en av 2 defensiva/box to box mittfältare utan ska vara offensiv. Men nu har vi Bruno, kommer formationen verkligen funka med dessa herrar tillsammans?

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen