post image

Daily Mail: Duon som kan ersätta Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så förbereder Manchester United för ett liv utan Paul Pogba genom att planera en dubbelvärvning för mittfältet. 

Pogba var starkt länkad med Real Madrid och Juventus hela förra sommaren och det råder fortfarande stora frågetecken kring hans framtid.
Den pågående säsongen har varit väldigt märklig för fransmannen. Han skadade sig redan i augusti, men återvände sedan för ett par matcher i september. Efter matchen mot Arsenal i slutet av september så rapporterades det dock att han gjort en för tidigt comeback och därför fått nya känningar och att han behövde lite mer rehabilitering. Sedan dess har han varit borta.
Under sin rehab har man kunnat följa honom på sociala medier där han ofta postat inlägg som visar på att han förvisso tränar hårt, men också varvar det med nöjen i tex Miami där han nyligen var på någon slags träningssemester.

Nu närmar sig Pogba en efterlängtad comeback, men Daily Mail hävdar att United är redo att öppna dörren och sälja Pogba genom att innan nästa säsong börjar se till att ha värvat både Atletico Madrids Saul Niguez och Ajax Donny van de Beek.
Det har de senaste dagarna förekommit rapporter både ifrån England och Spanien om att United är intresserade av Saul och redo att betala hans utköpsklausul på £130 miljoner. Sant eller ej återstår ju att se..
...Men hade det varit något? Pogba ut och Saul och Van de Beek in?
Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen