post image

Crouch hyllar Fernandes karaktär

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gänglige Peter Crouch hyllar Bruno Fernandes för sättet han tagit sig an sitt nya liv i Manchester United och Premier League. 

Hyllningarna väller in till till Bruno Fernandes efter det starka avtryck han redan gjort i Manchester United. En av de många som imponerats stort av portugisens flygande start är världens kanske längsta – eller åtminstone mest gängliga anfallare genom tiderna – Peter Crouch.
”Det krävs en stor karaktär för att komma till en klubb som United och direkt ta på sig ansvaret att vara deras mest kreativa spelare. Men allt gick via Fernandes (mot Watford) och han var bekväm med det. Han sa till sina lagkamrater vad han ville och han ser ut att vara en ledare – så det är ännu en sak han tillför i Man United som de behövde.”

"Jag gillar det faktum att han direkt efter att han hade fällts sa "ge mig bolen jag vill slå straffen." Och sättet som han tog ett litet skutt precis innan han avslappnat slog in straffen var ytterligare bevis på att det finns en arrogans kring honom. Han var som en frisk fläkt. Allt detta redan efter att han kom i januari och i ett lag som inte spelade bra och som behövde signa någon som gjorde direkt avtryck. Det har han definitivt gjort."
"Det hjälper ju att han spelade bra för Sporting innan han kom till England, men han har ändå kommit till ett annat land och varit tvungen att anpassa sig till Premier League. Trots det har han fått en flygande start. Det är sant att det inte alltid är svårare när man kommer till en ny klubb i mitten av en säsong - det har jag upplevt själv. Det är lite av en smekmånad från början och sedan börjar det riktigt svåra jobbet nästa säsong då folk förväntar sig mer av dig. Jag tror inte det kommer ske med Fernandes dock. Vi har sett glimtar av hans kvalité, men han har mer att ge och jag tror han kommer bli bättre och bättre."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen