post image

Conte om Alexis tid i Inter

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Antonio Conte ger sin syn på vad en skadefri Alexis Sanchez har för värde för Inter. 

Alexis har haft fortsatta skadeproblem i Inter under säsongen, men nu är han tillbaka och United är överens med Inter om att förlänga lånet till dess att Serie A är slut.
Antonio Conte förväntar sig att Alexis nu hittar formen och får kontinuerligt med speltid.
”Jag förväntar mig att han blir bättre. Låt oss komma ihåg att vi inte haft honom tillgänglig under säsongen. Vi har spelat hela säsongen med Lautaro, Lukaku och Esposito. Ibland ser man glaset halvtomt, men ingen tänker på att vi bara haft tre anfallare under lång tid.”
”Att ha Sanchez i bra form gör att jag kan känna mig lugn i mina val – som tex mot Parma då han spelade som en extra mittfältare. Han har andra egenskaper jämfört med Lukaku och Lautaro. Nu måste han fortsätta såhär. Kan han spela mer? Vad menar ni kan han spela mer? Han har spelat alla matcher hittills. Problemet är att han inte var tillgänglig tidigare. Jag skrattar när jag hör sånt här skitsnack.”
Alexis har hittills gjort totalt 19 matcher för Inter under säsongen.

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen