post image

Coleman: Han hade växt under pressen i United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Chris Coleman backar Aaron Ramsey till att flytta till Manchester United. 

Aaron Ramsey gick till Juventus på fri transfer förra sommaren, men debutsäsongen i Turin har inte varit någon succé och det ryktas om att han kan lämna klubben redan i sommar. Manchester United har nämnts som en möjlig destination för den 29-årige mittfältaren och Wales f.d förbundskapten Chris Coleman tror att han hade frodats under pressen i United.
”Jag såg det bästa av Aaron Ramsey när han var yngre när jag var manager för Wales. Han är som bäst när han är under en viss press, när han spelar mot de bästa lagen och i stormatcher. När man spelar för en klubb som Manchester United så är tröjan mycket tyngre än när man är med en mindre klubb i Premier League.”
”Spelar man för en storklubb så måste man bära den där extra tyngden och det har han verkligen aptiten för. Om han inte lyckas i Juventus så är han definitivt den typen av spelare som kan hantera att spela för Manchester United.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Annars hade vi inte vunnit titeln 2013, så det skiter jag totalt i. Men med ditt resonemang så skulle vi kanske inte ha värvat RvP? Danny Welbeck hade kanske gjort 35 mål istället?
   Ramsey är en toppmittfältare som jag har beundrat i 10 år. Tyvärr så harvade han med skador i ett kasst Arsenal alldeles för länge. Vi skulle plockat honom året efter att han kom tillbaka från benbrottet.

   0
   0
   1. Håller med att Ramsay var bra en gång i tiden.
    Nu känns han som en föredetting och det var just det jag syftade på.
    Inte att han en gång i tiden var rätt bra i Arsenal.
    Vaddå, hade du velat att Wellbeck hade gjort 35 mål i Arsenal när han gick över dit från United? Och RvP borde vi ha plockat över 2-3 år tidigare. Men bättre sent än aldrig. Eller hur?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen