post image

Cole: Den värvningen kommer ta United framåt

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andy Cole är nöjd med Manchester Uniteds arbete på transfermarknaden och hoppfull om att världsbacken Raphael Varane gör Jadon Sancho sällskap. 

Manchester United tycks vara på väg att göra ett riktigt starkt transferfönster – Jadon Sancho är värvad från Dortmund för £73 miljoner och statistiken från de tre senaste säsongerna i Tyskland visar på att United får in en poängmaskin av rang i sin offensiv.

Nu ryktas det allt mer om att Raphael Varane närmar sig en övergång från Real Madrid. Och United tros inte vara klara där. Enligt rapporter kan det bli ytterligare en eller två värvningar innan fönstret stänger.

Den gamle trippelhjälten Andy Cole säger att Raphael Varane vore en riktigt starkt tillskott som kan ta Manchester United framåt:

"Om det händer så tror jag det kommer vara en stor stor positiv sak. Han är fortfarande väldigt ung (28) för en mittback och han har spelat på den högsta nivån under många många år nu. Han har vunnit mängder av ligatitlar och Champions League med Real Madrid. Och han är en världsmästare (med Frankrike 2018). Så han har ju uppenbarligen kvalitéer som kan ta Manchester United framåt. Så om det händer så tycker jag det vore en fantastisk värvning."

"Förra säsongen var han kanske inte så bra, men han har stor erfarenhet och är ett stort namn inom världsfotbollen. Och alla vet vad han kan göra. Om han kommer så är det en ny utmaning för honom och Ole kan se vad som fungerar. Man kan se vad Ole vill - en spelare av högsta klass. Vi har också Jadon Sancho, så om det händer (Varane) skulle det vara två briljanta värvningar till början av säsongen. Jag tror publiken hade älskat det."

Läs mer i The Mirror.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen