post image

Chelsea utmanar United om Bellingham

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så har nu även Chelsea begett sig in i racet om den talangfulle Birmingham-spelaren Jude Bellingham. 

United var under januarifönstret starkt länkade med Birminghams supertalang den 16-årige Jude Bellingham. Enligt rapporterna så la man under förra månaden tre bud på spelaren varav det sista enligt Sky Sports var på hela £30 miljoner. Men han blev kvar i Birmingham.
Manchester United tros dock återvända för Bellingham i sommar, men nu hävdar The Sun att även Chelsea gett sig in i jakten och kommer utmana United om hans signatur.

Den f.d Manchester United-anfallaren, numera manager för Coventry, Mark Robins säger att Bellingham är något utöver det vanliga.
"I Jude Bellingham så har Birmingham en av de bästa 16-åringarna eller den bästa 16-åringen jag någonsin sett. Han står ut. Han är en briljant talang som är kapabel att spela i Premier League - ingen tvekan om den saken. Han är larvigt bra för en 16-åring. Att ha den kraften i sin kropp är otroligt. Han har en talang långt bortom sin ålder och han kan göra precis vad han vill. 
Enligt rapporten så påverkar inte intresset i Bellingham varken Uniteds eller Chelseas vilja att signa Jadon Sancho från Borussia Dortmund.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen