post image

Chelsea utmanar United i jakten på två spelare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så utmanas Manchester United av Chelsea i jakten på två av sina primära transfermål. 

Två spelare som står högt upp på Manchester Uniteds transferlista inför sommarens fönster är Birminghams supertalang Jude Bellingham och en av Europas hetaste unga spelare Jadon Sancho. Det har tidigare rapporterats att Chelsea kommer utmana United i jakten på Sancho, men nu hävdar The Mirror att Londonklubben även jagar Bellingham.
Enligt tidningen höll Chelsea samtal med 16-åringens representanter precis innan coronavirusets utbrott i Europa. Bara någon vecka tidigare hade han fått en guidad tur på Carrington där han fick ta sig en titt på faciliteterna och träffa bl.a Ed Woodward och Richard Arnold och det har även rapporterats att självaste Sir Alex Ferguson närvarade.
United tros dock vara favoriter till Jadon Sanchos signatur, trots intresse från både Chelsea och många andra storklubbar och mycket pekar på att han kan lämna Dortmund efter den pågående, men nu stillastående, säsongen.
Men Dortmund jagar som bekant också Jude Bellingham och enligt rapporter i Tyskland räknar man med att vinna det racet före både United och Chelsea.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Två sanna drömvärvningar i mitt tycke. Bellingham, den råa talangen som får spendera sin första tid i Manchester United-töjan på bänken för att sakta forslas in medan Sancho tar en startskjorta rakt av.
    Satan i gatan vilken jäkla elva Ole och co börjar få ihop i så fall säger jag bara.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen