post image

Chelsea redo att lägga stora pengar på Romelu Lukaku

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Chelsea skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i den italienska tidningen Tuttomercato så ska Chelsea vara redo att lägga ett öppningsbud på hela £86 miljoner för att hämta in belgaren, som lämnade Stamford Bridge 2014. 

Thomas Tuchel har gjort väldigt bra ifrån sig sedan han tog över efter Frank Lampard i januari månad och verkligen fått ut mesta möjliga ur laget. Men spelartruppen han jobbar med är ärvd och han kommer sannolikt vilja sätta sin egen prägel på laget när sommarens transferfönster slår upp portarna.

Sedan Tuchel tog över så har defensiven varit solid, men målproduktionen inte riktigt fungerat – trots att Chelsea storsatsade förra sommaren och köpte in spelare som Timo Werner och Kai Havertz.

Enligt tidningen Tuttomercato så har Roman Abramovich gett grönt ljust för Tuchel att signa ett klassanfallare i sommar och givetvis är det Erling Håland som toppar deras önskelista.  Men norrmannen toppar de flesta storklubbars önskelistor och det är ju bara en klubb som kan få honom.

Enligt tidningen ser man Romelu Lukaku som andravalet och man ska vara redo att lägga ett initialt bud på hela £86 miljoner. Belgaren, som nu hunnit fylla 27 år lämnade Manchester United för spel i Inter sommaren 2019 och han har gjort stor succé i Italien. Den här säsongen har han hittills gjort 21 ligamål, vilket placerar honom på en andraplats i skytteligan i Serie A.

Inter sägs dock se Lukaku som "osäljbar" och huruvida han själv ens är intresserad av att flytta tillbaka till England, är oklart.

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Chelsea
Chelsea
Chelsea
Barcelona
Borussia Dortmund
Chelsea
Chelsea
Chelsea
Manchester City
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen