post image

Chelsea beger sig in i racet om Wijnaldum

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Chelsea skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Marca så har nu även Chelsea och en rad andra klubbar betett sig in i racet för att försöka snärja Georginio Wijnaldum då hans kontrakt går ut i sommar. 

Wijnaldum har tillbringat fem framgångsrika år i Liverpool, men hans framtid är nu osäker och mycket pekar på att det blir ny klubbadress då hans kontrakt med Liverpool löper ut i sommar.

Holländaren har länkats starkt med Barcelona, som försökte signa honom redan förra sommaren och Ronald Koeman har inte gjort någon hemlighet av att han planerar att göra nya försök att signa sin landsman när tillfälle ges.

”Det är definitivt en möjlighet ja. Jag kommer försöka eftersom jag vill ha honom i laget” svarade Koeman i oktober i fjol, på frågan om han kommer fortsätta jakten.

Men nu rapporterar den spanska tidningen Marca att Chelsea också vara intresserade av att försöka locka över Wijnaldum i sommar. Enligt tidningen har även Juventus och Paris Saint-Germain anslutit till skaran av klubbar som vill ha honom.

Wijnaldum själv sa såhär när han fick frågan om framtiden i förra månaden.

Just nu finns det inga nyheter. Allt jag kan säga är att jag verkligen trivs bra i klubben, med laget, personalen och fansen. Det handlar inte om att jag inte är lycklig här eller att jag känner att jag måste lämna. Men det är inte alltid så lätt som alla tror att fatta beslut om framtiden."

"Man måste överväga allting och sedan förhandla med klubbar. Det är svårt och et är därför det tar så lång tid. Och med tanke på situationen vi befinner oss i just nu så tycker jag inte att det är det viktigaste att prata om."

Källa: The Sun

Bild: Bildbyrån

 

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Bayern München
Chelsea
Chelsea
Chelsea
Barcelona
Manchester United
Borussia Dortmund
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen