post image

Carricks svar på Scholes påstående om att han också borde lämnat

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Carrick ger en kommentar på Paul Scholes påstående om att hela ledarstaben borde ha lämnat samtidigt som Ole Gunnar Solskjaer. 

Michael Carrick ledde igår kväll United för första gången som ”caretaker” sedan Ole Gunnar Solskjaer fick lämna jobbet. Och det blev en lyckad debut för Carrick – United slog Villarreal med 2-0 nere i Spanien och säkrade sin plats i slutspelet av CL.

Inför matchen sa Paul Scholes i BT Sport-studion att han anser att ledningen borde sparkat hela ledarstaben i samband med att Solskjaer fick gå:

"Jag känner att Ole hade stor tillit till Michael, Kieran och Mike Phelan och därför borde de inte vara kvar i klubben nu. De är alla goda vänner och bra folk, men om jag hade varit dem så hade jag känt en skuld över att jag jobbade kvar i klubben efter Ole haft så stor tillit till dem."

Michael Carrick fick efter matchen frågan om vad han tyckte om Scholes påstående, och svarade:

"Resultatet är inte viktigt för mig personligen. Det är ett viktigt resultat för klubben. Det har varit några känslosamma dagar men den första personen jag pratade med efter att Ed Woodward erbjudit mig rollen det var Ole. Jag kände att det var rätt sak att göra."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen