post image

Carrick om Freds utveckling

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Carrick säger att det bara är naturligt att acklimatiseringen till Premier League och en storklubb som Manchester United tar sin tid, men att Fred ska ha cred för att han krigat sig in i laget och nu imponerar. 

Fred kom till Manchester United för en stor transfersumma (ca £52 miljoner) från Shakhtar Donetsk sommaren 2018 och han hade ett riktigt kämpigt första år. I sviterna av alla skador på mittfältet den här säsongen så har brassen fått möjligheten att visa framfötterna och han har imponerat i många matcher och nu börjat hitta sin roll i laget på allvar.
Michael Carrick är mycket nöjd med Freds utveckling och säger att det ofta är så att acklimatiseringen till Premier League och att spela för en så hårdbevakad klubb som Manchester United, kan ta tid:

"Ja jag tycker han gjort väldigt bra ifrån sig. Det är inte alltid lätt. Det tycker jag historien vittnar om. När man blickar tillbaka på hur det varit när vissa nya spelare kommit in, så har det ibland tagit lite tid att acklimatisera sig. Det vet man om. Det betyder inte att de inte är bra spelare och att de saknar kvalité. Att spela för den här klubben och i Premier League framkallar sånt."
"Premier League är så annorlunda mot andra ligor, så ibland tar det tid att vänja sig vid ligan. Men Fred ska ha beröm. Han har kämpat på, han har lärt sig och varit villig att jobba hårt för att bli bättre. Han har varit fantastisk under en längre tid nu och jag är säker på att han har ännu mer att ge, för han är den typen av grabb. Han vill fortsätta bli bättre, han vill lära sig mer - och precis som med alla spelare så finns det mycket att förbättra, så det kommer vi fortsätta jobba med."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen