post image

Carrick: Kommer alltid vara väldigt tacksam

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Carrick säger att han alltid kommer vara mycket tacksam över att Jose Mourinho gav honom chansen som coach i Manchester United och att han fick chansen att absorbera värdefull kunskap från den meriterade portugisen.

I dag tar Manchester United emot Aston Villa hemma på Old Trafford och nästa match är redan på onsdag, då Tottenham kommer på besök. En extra kittlande faktor är givetvis att Jose Mourinho – som är nyinstallerad manager i Spurs – återvänder till Old Trafford på en blixtvisit nästan ett år efter att han fick sparken av klubben.
Under sin tid i Manchester United så lyfte Mourinho upp Michael Carrick i ledarstaben och där är han nu kvar under Ole Gunnar Solskjaer. Carrick säger att han ser fram emot onsdagens match och att han alltid kommer vara mycket tacksam gentemot Jose Mourinho för chansen han fick.
”Jag har mycket att tacka honom för. Det vet han om. Han gav mig en möjlighet till nästa steg i min karriär med coaching och det kommer jag alltid vara tacksam över. Det var inte något han hade behövt göra. Det var hans val. Och efter allt som han uppnått så fanns det ju mycket att lära av honom.”

"Det var första gången jag coachade också så allt var nytt för mig. Att ha honom där som lärde mig och guidade mig hela tiden har ju såklart gjort mig bättre."
"Ole är en väldigt bra manager. För honom handlar det om hans tro i klubben och ingenting utanför påverkar Ole. Jag kommer inte jämföra honom med någon annan manager."
"Tottenham har några väldigt bra spelare. Det kommer bli en stor match i mitten av veckan. Det var en märklig match mellan oss förra säsongen när de kom hit och vann med 3-0. Men vi spelade ganska bra i den matchen. De har en del riktig talang, men det har vi också."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen