post image

Carrick: Hans stöd är gränslöst

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Carrick säger att klubbikonen Sir Bobby Charlton alltid visar sitt stöd med uppmuntrande ord - oavsett resultat i en specifik match. 

Sir Bobby Charlton är den största ikonen inom Manchester United. Han var en del av Busby Babes-eran och en av de personer som överlevde flygkatastrofen i München. Han blev en nyckelspelare under åren efter olyckan och stod bl.a för två mål då United slog Benfica med 4-1 på Wembley i Europacup-finalen 1968.
Numera ser man alltid Sir Bobby på läktarna, med sin fru Norma vid sin sida, när Manchester United spelar match och Michael Carrick – som varit i United sedan han kom från Tottenham 2006 och som numera jobbar i Solskjaers ledarstab – förklarar hur legendaren Charlton alltid erbjuder sitt stöd.

"Han kommer in i omklädningsrummet efter varenda match. Hans stöd är gränslöst. Sedan jag kom till klubben så har det alltid varit något som stått ut här - den support man har från de riktiga legenderna och ikonerna. Inte bara från klubben, men från fotbollen."
"Sir Bobby har varit ett enormt stöd för mig personligen, men även för varenda spelare. Oavsett om det handlar om ett bra eller dåligt resultat så kommer han ned och skakar ens hand och säger att man inte ska vara orolig. Det blir bättre nästa vecka. Eller bra gjort. Det är en del av historien och traditionen i den här klubben. Det lever vidare."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen