post image

Carrick: Grabbarna gav allt och visade karaktär

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Carrick ger sin första post-match-intervju som careteaker för Manchester United. 

Michael Carrick, som just nu är caretaker för Manchester United ledde laget i sin första match sedan Solskjaer fick lämna jobbet i söndags. Och United kämpade sig till en väldigt viktig och svår bortaseger mot Villarreal. United vann matchen med 2-0 efter mål av Ronaldo och Sancho och segern innebär att man nu är vidare till åttondelsfinalen med en omgång kvar att spela av gruppspelet.

Efter matchen pratade Michael Carrick med media och medgav att laget gjorde det han hade hoppats på – visade karaktär.

"Det här betydde mycket. Det var tufft, en tuff match mot ett bra lag. De testar en verkligen och man måste jobba. De är väldigt bra med bollen och pushar en till gränsen defensivt. Vi blev bättre ju längre matchen led. Vi hade en liten period efter halvtid då vi hade problem att få bollen, men jag tycker bytena hade en enorm impact. En hållen nolla också. David var tvungen att göra ett par räddningar. Det är en härlig kväll för spelarna, en härlig kväll för klubben och vi är vidare i Champions League vilket är fantastiskt. Det här var för Ole."

"Låt oss vara ärliga. Jag tror inte vi hade kunnat hoppas på att komma hit och spela väldigt fin fotboll från en dag till en annan. När man har haft en tung resultatrad och inte är i form så är det svårt både individuellt och som lag att bara kliva ut och få det att klicka. På sätt och vis var det det bästa sättet att vinna på - vi var tvungna att visa karaktär. Vi var tvungna att borra ned huvudena och kämpa. Stundtals gick det vår väg och andra gånger gjorde det det inte. Och det fanns perioder då vi kunde tappat matchen. Efter halvtid kom vi samma igen och inhopparna hade en enorm inverkan på matchen i slutet. Matchen innehöll lite allt möjligt och det var allt jag kunde hoppats på - grabbarna gav allt."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen