post image

Carrick: Den perfekta mixen på mittfältet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Carrick säger att Manchester United har en perfekt mix och balans av alternativ på mittfältet. 

Mittfältet har länge varit ett problemområde för Manchester United men just nu har man en riktigt fint fungerande uppsättning spelare som Fred, Scott McTominay, Paul Pogba, Nemanja Matic och Bruno Fernandes. Och Michael Carrick säger till Utd Podcast att han känner sig väldigt nöjd med alternativen och kombinationerna som går att formera.
”Det är något vi inte haft på väldigt länge den här säsongen. Vi har haft skador och man vill ju ha den där konkurrensen om platserna. Men det fina nu är variationen och de olika alternativen som grabbarna ger oss. De har alla sina styrkor, men de kan spela tillsammans och det finns kombinationer av tvåmannamittfält och tremannamittfält. De ger alla något annorlunda, vilket ger den perfekta mixen och balansen. Jag ser fram emot att se det.”
”Ibland har vi tvingats (till val) men grabbarna som spelat har spelat bra och gjort bra ifrån sig. När Nemanja och Fred spelade så spelade de så bra. De fungerade väldigt bra och kompletterade varandra bra. Det handlar om att få rätt mix. I vissa matcher passar vissa saker och det är vi i personalen och Ole som ska besluta om vad som passar för en viss match. Nu när vi har alla friska och hela och har fått in Bruno i truppen så har vi en fantastisk variation att välja ifrån.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen