post image

Capellos tips till Allegri: Sikta på United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabio Capello säger att Max Allegri borde ha siktet inställt på att ersätta Ole Gunnar Solskjaer i Manchester United, snarare än att satsa på Bayern München-jobbet. 

Max Allegri lämnade Juventus efter en lång och framgångsrik tid med klubben. Han tog Juve till fem raka Serie-A-titlar och han förde klubben till Champions League-final både 2015 och 2017.
Han har under hösten ryktats kunna bli aktuell att ersätta Solskjaer om norrmannen inte får ordning på Manchester United. Och han har de senaste dagarna även länkats med att ta över efter Niko Kovac i Bayern München, sedan denne fick sparken häromdagen.
Solskjaer tros dock sitta väldigt säkert på sin plats som manager för Manchester United, men det hindrar inte den f.d engelska förbundskaptenen Fabio Capello att råda sin landsman att hålla ett öga på Unitedjobbet.

"Han skulle passa bra i Bayern München, men jag vet inte hur välkomna italienare är där efter Carlo Ancelotti. England är spännande. Premier League är en liga som berikar en. Om jag var Allegri, så hade jag gått till Manchester"  säger Capello till italiensk radio.
The Mirror skriver att Manchester United som bekant inte har några omedelbara planer på att göra förändringar, men detta kan givetvis ändras beroende på hur säsongen fortsätter, skriver tidningen.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Jag tror inte alls att Ole sitter väldigt säkert på sin post som manager i United. Resultatet styr alltid och om det inte blir en uppryckning i vinter och vår med en 4:e plats som sämst i PL, blir det one way ticket hem till Molde. Ekonomiskt är det ingen synd om Ole. Han blir ekonomiskt oberoende genom att leka fotbollstränare i United.

  12
  0
 2. Ole sänkte Cardiff till Championship medan Mike gjorde likadant med Hull City. Carrick är 38 år gammal. Är United ett ställe där man utvecklar sin praktik och sen dra till en större klubb? Old Trafford en bra praktikplats. Det är hela är så pinsamt.

  9
  0
   1. Martin,
    Ser du nån egenskap hos Ole som säger/visar att han är en kommande supermanager, en manager som vinner de stora titlarna? Det såg vi alla hos både Pep och Zidane när dom var rookies. När Ole var en rookie, förde han Swansea ur PL. Är den meriten plus vara supersub på 1990-talet som räcker som grund att bli nästa manager hos en av världens största klubbar? Måste vara Ferguson som skrikit sig hes hos Ed som gjorde att Ole fick chansen för snart ett år sen.

    4
    1
    1. Jensen: Det känns inte som att du läser inläggen man skriver ordentligt utan är väldigt snabb med att göra dina egna tolkningar.
     1: Att Ole fick jobbet beror på det gick så fantastiskt bra inledningsvis. Han slog rekord efter rekord, har folk redan glömt det? Han var tänkt som en tillfällig lösning, en interimtränare, men efter hans succéstart och att man hämtat in 8 poäng på Arsenal och 11 på Chelsea och nu tagit sig upp till 4e platsen, samt triumfen i Paris, så var väl de flesta ganska eniga om att det var svårt att ge neka honom jobbet. Till och med Lukaku skrattade ju när han fick frågan och sa typ i stil med – haha, vad mer ska han bevisa? När han fick frågan om Ole.
     2: Det såg vi alla hos Pep och Zidane när de var rookies säger du? Vad såg alla? Zidane är fortfarande kritiserad från Real Madrid håll och många menar på att hans fotboll är tråkig, intetsägande, fantasilös och att han lever på individuella prestationer. Tittar vi på meritlistor så var ju både Peps och Zidanes meritlistor mer eller mindre obefintliga innan de tog över respektive storklubb. De hade tränat B-laget, det var allt. Så vad såg du hos de som Rookies? Jag tror helt ärligt inte att du såg en match med de som rookies, därför att de sällan sänder B-lagets matcher, så här känns det faktiskt som du yrar helt utan grund.

     0
     2
 3. Vad är det som får Er att tro på Allegri ?
  Har svårt att se vad en Italienare som knappt kan engelska och som endast tränat Italienska lag kan tillföra till United, meritlista 1 serie A titel + ngn inhemsk cup kanske.
  Jag tror fortsatt på Solkjaer, vi har lång väg kvar men vi är på rätt väg.

  3
  3

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen