post image

Butt: Han kan bli en jäkligt bra spelare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nicky Butt säger att han fortfarande har stora förhoppningar gällande Angel Gomes. 

Angel Gomes kontrakt med Manchester United går ut till sommaren och likt med hans kollega i reserverna, Tahith Chong, så har man ännu inte lyckats enas om en förlängning.
Gomes har fått några chanser med förstalaget, men ännu inte fått något direkt genombrott. Men Nicky Butt – som är boss över reserverna – säger att han fortfarande har stora förhoppningar om 19-åringen.

"Jag har fortfarande enorma förhoppningar gällande honom. Just nu har han en kontraktsdispyt, vilket alla spelare har (ibland) och det lägger jag mig inte i. Det sköter han med sin agent och med klubben. Det är personligt. Men grabben tränar varenda dag och jobbar hårt och hans talang är helt otrolig. Han arbetsmoral, sättet som han tar sig an träningarna varje dag och sättet han tar sig an matcher oavsett om det är för reserverna, U19 eller förstalaget är väldigt bra. Han är en väldigt talangfull grabb."
"Han är annorlunda mot spelare som Scott (McTominay) för de är kraftfulla och kan kliva in och utmana på den nivån. Angel är annorlunda. Han måste får rätt nisch vid rätt tid. Om allt faller på plats så har vi dock en jäkligt bra spelare där."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

  1. Fricken89: Du har ingen aning om vad som ligger bakom här och anledningen till varför han inte fått fler chanser. Kanske är han en ny Ravel Morrisson? Solskjaer har gett riktigt med speltid till så väl Brandon Williams som Greenwood, finns nog en anledning till varför inte Gomes fått mer speltid än vad han fått.

   9
   28
   1. Butt vet ju vilken talang Gomes besitter, mkt pga att han jobbat med honom i akademin. Även majoriteten av fansen ser ju potentialen och hur kreativ han är i offensiven. Att Olé inte ser talangen är inget annat än ett mysterium.

    19
    3
    1. Självklart säger Butt positiva saker om sin spelare, vore illa att göra annat i pressen. Vad han innerst inne tänker är en annan sak. Förmodligen finns det bitar Gomes behöver jobba på innan han är mogen för mer speltid hos seniorerna.

     3
     16
    2. Så hur tänker Butt innerst inne, du som verkar veta?
     Saker att jobba på här och där har alla spelare karriären ut. Fast tillräckligt bra för att vara involverad i A-laget och då och då få chanser åtminstone som inhoppare, är Gomes redan. Han är ljusår bättre än Lingard t.ex.
     Jag står vid det antalet som anser att Olé inte är kapabel att se talang eller har tillräckligt med taktiska kunskaper för att leda United.

     24
     4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen