post image

Brunos utbrott mot Fred och Telles: Ni är här för att spela fotboll!

Skriven av: admin
Publicerad Igår 08.59
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes filmades då han fick ett utbrott på sina två lagkamrater tidigare under säsongen. 

Fernandes har fått utstå mycket kritik under säsongen. Han gestikulerar, gnäller och underpresterar. Så brukar kritiken låta. Men under sina 1,5 år efter flytten från Sporting så var Bruno den bästa värvningen Manchester United gjort sedan Sir Alex dagar och kanske den mest betydelsefulla värvningen i hela Premier League på mycket lång tid. Bruno låg bakom allt och var enormt viktig.

Även om Bruno inte varit i form den här säsongen så är han i alla fall en spelare som bryr sig. Och det blir väldigt tydligt på en film som nu läckt ut. Alex Telles och Fred står och spelar in någon slags reklam/sponsvideo ute på parkeringen på Carrington och Bruno Fernandes ropar då uppläxande att de ska lägga med det där också fokusera på fotboll.

Konversationen var på portugisiska, men den engelska översättningen lyder enligt följande:

Bruno: ”Stop being such ’ballers! You are here to play football, not film it,” innan han sedan säger till kamerakillen: ”Film my d**k.”

Fred/Telles: Chill out you f*****!”

 

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Finns en längre video från samma situation där alla skrattar bort det. Eftersom det är menat som ett skämt. Utan bakgrunds information och ett litet klipp av hela situationen. Men jaja ju fler som sprider lögnen ju snabbare blir den allas sanning. Förutom min.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen