post image

Brunos känslosamma meddelande efter straffmissen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes skriver ett känslosamt inlägg på Instagram, efter straffmissen mot Aston Villa. 

Efter att Aston Villa igår tagit ledningen i matchens slutskede på Old Trafford så fick Manchester United ett guldläge att rädda en poäng när Mike Dean pekade på straffpunkten. Bruno Fernandes – som satt så många straffar för Manchester United – tog bollen och visade direkt att han var straffskytten, trots att Cristiano Ronaldo var på planen. Men Bruno sköt högt högt över gästernas mål. Och alla tre poäng tillföll Aston Villa.

Men sällan har väl en spelare betytt så mycket för ett lag som Bruno gjort för United sedan han kom till klubben i början av februari 2020. Och publiken visade sitt stöd genom att skandera ”Bruno Bruno Bruno.”

Efter matchen skrev Bruno ett långt inlägg på sin Instagram.

"Ingen är mer besviken och frustrerad än jag själv över den missade straffen och förlusten som följde. Jag har alltid tagit mitt ansvar och jag har alltid omfamnat det under press, i stunder som den i dag. Jag misslyckades. Men jag tog ett steg framåt och tog mig an utmaningen med samma ambition och ansvar som jag gjort alla de många gånger som bollen hamnat i mål."

"Kritik och delade åsikter är en stor del av fotbollen. Det har jag lärt mig leva med och till och med använt som bränsle. Jag ser det som en viktig del av min vilja att aldrig sluta försöka bli bättre och bli den bästa spelaren jag kan vara, för mig själv och för laget. I dag tog jag återigen det ansvar som givits mig nästan sedan jag kom till United och jag kommer göra det igen utan rädsla eller tvekan. när jag ombeds att göra det."

"Det viktigaste för mig är att vi vinner tillsammans och jag kommer alltid att göra allt jag kan för att hjälpa mina lagkamrater och klubben att vara de bästa de kan vara. Jag är en spelare som ger allt på planen med stor vilja och engagemang. Och det är vad jag kommer fortsätta göra."

"Tack för allt ert stöd efter slutsignalen. Att höra er ropa mitt namn på arenan var väldigt känslosamt.. Jag kommer att komma tillbaka starkare för jag sätter en viss standard för mig själv - men mest av allt för mina lagkamrater och våra fans som alltid står bakom oss."

Källa: Instaram

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen