post image

Bruno utsedd till månadens bästa i Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes har utsetts till Premier Leagues bästa spelare för juni månad. 

Bruno Fernandes lyfte United direkt när han kom från Sporting i slutet av januari och han och laget har fortsatt den fina formen sedan återstarten. Gårdagens seger mot Aston Villa innebar att man nu är upp i 17 matcher utan förlust och man blev dessutom det första laget i Premier Leagues historia att vinna fyra raka matcher med minst tre måls marginal.
Sedan i februari så har Fernandes varit involverad i 13 mål för United och sedan återstarten har han gjort fem mål och tre assist. Hans fina form och stora betydelse för United har gjort att han nu utsetts till bäst i Premier League under juni månad.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

17 KOMMENTARER

 1. Fast Bruno har fått mängder av minuspoäng av filmningen till straffen United på nåt konstigt sätt lyckades få igår.
  Tur förtjänar man, brukar man säga. Men detta var allt annat än tur, då Bruno stämplar/trampar på Villa backen och sen faller. Typiskt latino-spelare. Nån som mutat VAR-domarna kanske?
  Gillade allt om Bruno fram till igår. Nu får han jobba på för att bygga upp förtroendet igen.

  0
  0
  1. Roy,
   Jag hatar fuskare. Oberoende var dom än spelar. Trodde aldrig detta om Bruna.
   Jag är glad för segern, men besviken för straffen. Inte konstigt att majoriteten av PL-fans hatar United. Det kanske är nån i PL-toppen som vill se United 4a denna säsong. Pengar mutas som vanligt?

   0
   0
   1. Cry me a river!
    De handla om att vinna, så är man med i leken får man leken tåla.
    Vi har haft samma situationer i mot oss där det har blivit straff för motståndarlaget.
    Så på så sätt är det rättvist att lagen har samma chans.
    Denna gången fick vi fördel nästa gång är det inte vi.

    0
    0
 2. Utd har flest supportrar i hela världen. Fusk gillar inte jag heller. Men du går ju till överdrift. Klart att inte någon av topp4 lagen vill att Utd ska upp,dom darrar ju nu. Nä du kan vara stolt över ditt UTD…..finaste laget,sen att majoriteten av PL-fans hatar UTD….?? Det är nog bara ett gott tecken:)),vi som håller på dom gör det. Skiter fullständigt i ,vad andra håller på,konstigt…..

  0
  0
 3. Hahahahah Jensan det var det dummaste jag någonsin läst. Måste vara jobbigt att det börjar gå bra för United, du kanske börjar bli nojig över hur din käraste idol Klopp och och ”det bästa laget någonsin” ska kunna hantera United framöver.

  0
  0
  1. Vad är det att förstå? Det var extremt dumt skrivet, oavsett vad han menar eller vilka poäng han vill få fram. Alla kan nog va överens om att straffen var extremt billig och borde blivit bortdömd, nu blev den inte det, thats it! Sen att andra hatar United, vem bryr sig?

   0
   0
   1. Haha, att säga nåt ont om Bruno på denna sidan är tydligen som att svära i kyrkan 🙂 Jag älskar också Bruno och tycker han är den bästa värvningen united gjort på år och dar, men jag förstår samtidigt vad Jensen störde sig på. Jag hatar också fuskare och tål t ex inte Neymar och hans fjantspel. Störde mig också mycket på Young och hans filmningar. Så, nog om det, inget snack om att Bruno är månadens spelare i premier league i alla fall, jag skulle säga att han varit vårens bästa spelare i ligan!

    0
    0
 4. Jensen-
  1, Filma gjorde han ju verkligen inte, naturligt att falla i den situationen.
  2, Tveksam straff? Ja det kan jag hålla med om. Dock så täcker han bollen och blir tacklad bakifrån (trots att han ”hopp snurrfintar” in i honom. Han gör en snurrfint där han touchar bollen först och sedan gör deras back en tackling som missar bollen (för att Fernandes gör snurrfint och vänt ryggen till honom). VAR granskade ändå situationen.
  3, Han är inte latino utan från Portugal. (Latinos är ifrån syd amerika.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen