post image

Bruno om eventuella problem i hierarkin: Nej då, bra spelare kan alltid spela ihop

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes pratar om hur Cristiano Ronaldo påverkar hierarkin inom Manchester United. 

United har nu så många ledarkaraktärer i laget. Vinnarskallar och den typen av karaktärer som kräver troféer och kräver segrar. Under många år saknade man helt den typen av spelare, men sedan Solskjaer kom in så har han värvat strategiskt och rätt och nu har United spelare som Maguire, Varane, Bruno, Cavani, Ronaldo och Pogba (som växt in i sin roll i takt med lagets utveckling).

Det är väl bara positivt, eller? Frågan har lyfts i media sedan Ronaldos återkomst. Hur påverkar det dynamiken och hierarkin när en ny spelare kommer in och direkt ses som den självklara ledaren som andra ska förhålla sig till. Uniteds tidigare självklara ledare måste nu ta ett kliv tillbaka och underordna sig Ronaldo. Eller så fungerar det helt enkelt utmärkt. I en intervju med Sky efter gårdagens succématch mot Newcastle, så pratade Bruno om saken.

"Alla vet vad Cristiano Ronaldo tar till den här klubben och vi är väldigt glada att vi har honom. Det viktigaste, som han också håller med om, är resultatet för laget. Bra spelare kan alltid spela tillsammans. Under slutet av förra säsongen så gjorde vi några misstag, men vi gjorde ändå väldigt bra ifrån oss. Nu har det skett en förbättring i klubben och nu är tiden här att ta nästa steg."

"Det var nästan en perfekt match, förutom att vi släppte in ett mål. Vi är väldigt glada och framträdandet var generellt väldigt bra. Newcastle är väldigt välorganiserade och förvarade bra, men vi flyttade bollen snabbt och väntade på rätt lägen att slå till."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

   1. Ronaldo är ju en FOBOLLsspelare vad jag vet. Sedan kan jag fråga om dy tycker att Benjamin Mendy också skall ignoreras? Och Alonso? Man måste kunna vara kritisk även mot fantastiska fotbollspelare. Jag tycker iallafall inte att sådant här med avsikt skall förbises endast för att personen i fråga råkar spela för ens eget lag.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen