post image

Bruno: Mina förebilder

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes förklarar vilka spelare som varit de största inspirationerna under karriären. 

Fernandes har lyft United med sina stora spelmässiga kvalitéer och sitt ledarskap och i en intervju med Manutd.com berättar han om en Barcelona-spelare som varit en stor inspiration under karriären – Andres Iniesta.
”Den spelare jag gillade att kolla på var Iniesta, för han är en mix mellan en 8:a och en 10:a. Det är killen som alltid gillar att ha bollen och ta risker och jag tycker Iniesta var bäst i världen på det. För mig är det galet att Iniesta avslutade sin karriär utan att ha vunnit Ballon d´Or. Med allt han vann så är det svårt att förstå!”
Och andra spelare som varit inspirationer under de yngre åren är Ronaldinho och Cristiano Ronaldo, säger Fernandes.
”Det beror på. Jag har många spelare jag gillar. Under mina tidiga år så var Ronaldinho en spelare som jag och alla andra gillade. För mig är han spelaren som kunde få en att sitta flera timmar framför TVn. I timmar! För han hade den där energin och den där glädjen. Han gjorde allt med glädje. Så i början av Ronaldinho min favoritspelare. Sen, som jag redan sagt, så var det Cristiano Ronaldo. Som professionell idrottsman så finns det ingen bättre.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen