post image

Bruno: Målen kommer att komma för Rashford

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att Marcus Rashford gör ett fantastiskt jobb för hela laget och att målen kommer att komma. 

Uniteds offensiv laddar ur i var och varannan match och imponerar stort, men Marcus Rashford har fått se sig själv överglänst av sina kollegor i poängligan. Sedan återstarten har Rashford bara gjort ett mål (från straffpunkten) och två assist. Detta att jämföra med Greenwood som har fyra mål och en assist, Martial som har fyra mål och tre assist och Bruno Fernandes som har fem mål och tre assist. Men Fernandes insisterar på att målen kommer komma för Rashford och att han trots den lilla ”måltorkan” ändå gör ett stort jobb för laget.
”Som ni såg i tisdags så gjorde Mason ett vackert mål igen och Anthony gjorde det väldigt bra. Jag känner att alla pratar om att Marcus nu inte gör massor av mål, men han gör ett fantastiskt jobb. Han kanske inte just nu når sina mål, men med allt vi gör just nu så kommer han få fler mål och fler assist. Fotboll är inte bara mål och assist. Det handlar om laget och Marcus spelar väldigt bra för laget.”
”Anthony spelar väldigt bra och gör mål, vilket man vill från en striker och Mason är en ung grabb som gör mål på olika sätt hela tiden. Så honom måste man alltid förvänta sig något nytt av. Jag hoppas att Marcus kan hitta fler mål, för han förtjänar det för jobbet han gör för laget. Ingen ser det för alla tänker på vem som gör mål och assist. Men jobbet han gör för laget är otroligt. Marcus var skadad under en lång tid, så det är svårt att hitta det där självförtroendet igen – som att tex skjuta från långt håll. Men han gör ett otroligt jobb för gruppen och det ska han ha cred för.”
Fernandes har fortsatt sin succéartade start i United sedan återstarten och redan hunnit utses till Premier Leagues bästa spelare för juni månad (han vann det även för februari månad) och han fick även utmärkelsen för det snyggaste målet i juni – den där volleyn i 3-0-segern över Bournemouth – ett mål som Fernandes även ger Rashford cred för.
”Sättet som vi spelade och hur målet kom till innebär att det är ett av de bästa målen sett ur ett lagperspektiv, som jag gjort. Pga lagarbetet. Vi vann bollen med en nick från Maguire, Nemanja tar bollen, Mason tog en otrolig löpning och precis då gjorde Rashy en perfekt löpning. Han var en av grabbarna som var långt bort, men kommer så snabbt mot mål att försvararna vet att om de ger honom yta så kommer han göra mål. Så kanske att försvararen klev in för att stänga av honom när bollen kom över – och det var en fantastisk boll av Mason – efter det var jag bara tvungen att göra mål.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen