post image

Bruno: Jag ser fram emot att spela med Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes ser fram emot att få spela bredvid Paul Pogba på Manchester Uniteds mittfält. 

Redan i kväll drar Premier League igång igen, men United spelar först på fredag kväll då man tar sig an Tottenham i London. Många ser fram emot att få se Paul Pogba – som äntligen är tillbaka från sin skada – spela ihop med Bruno Fernandes och det gör även Fernandes själv.
”Vi ser så mycket fram emot att starta säsongen igen och att få spela igen” säger Fernandes till TalkSport. ”Jag tror alla är spända på att se Paul Pogba spela igen efter hans långa skadefrånvaro. För mig kommer det bli fantastiskt att få spela bredvid honom. Alla vill ju spela med de bästa spelarna och Paul är en av dem. Men vi har många bra spelare och det viktigaste för Manchester United är resultaten.”

Källa: TalkSport

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

 1. 4-2-3-1
  Matic och Fred/McTominay som defensiva mittfältare, Bruno offensiv. Rashford vänster, James höger (Mata är för slö). Omställnings-uppställning med en stark defensiv mitt. I matcher vi kan föra spelet hela matchen så borde Pogba spelas men inte mot topp 4 lag där man behöver en vinst. Men ja, jag vill också se vad dessa två herrar kan göra tillsammans.. I en annan match som inte är lika viktig.

  0
  0
   1. Ha ha ha, ja du har så rätt i att han är slö 😅😂
    Men jag undrar om inte Matic är bättre partner till McTominay för att säkra den defensiva biten. Matic rör sig inte uppåt, det gör Fred… Och McTominay också. Så därav väljer jag hellre Matic. Samma orsak till varför jag inte väljer Pogba, för såklart borde Pogba ha en startplats.. Men men… För mig är en seger mot ett annat topp 4 lag viktigare än att spela Pogba.

    0
    0
    1. Claes,
     Hur många lag får plats när du säger topp 4 lag?
     Idag är dom Liverpool, City, Leicester och Chelsea.
     Om Sheffield U vinner hängmatchen hamnar dom på 5e plats och United ramlar då ner till 6e platsen.
     Tottenham ligger väl på 8e platsen för tillfället. Så matchen Spurs vs United handlar om topp 8 lag ? 🙂

     0
     0
     1. Ja, jag förklarar det väldigt dåligt, men de lag som ”borde” slåss om topp 4 nämner jag ofta som topp 4. Det irriterar inte bara dig, får höra det flera gånger av nära och kära 🙂 Tabellen är alltid fel för mitt uttryck men i det stora hela så vet oftast de jag pratar med på ett ungefär hur jag menar. Ska försöka sluta, gammal vana som är svår att få bort..

      0
      0
     2. Claes,
      Jag har haft abstinens efter PL fotboll i månader nu.
      Därför försökte jag vara lite rolig på din bekostnad.
      På tal om PL, så fortsätter domarna göra fel. Målet som Sheffield U gjorde var 100% rätt. Men pga teknikstrul, så döms inte målet. Undrar varför även VAR inte fungerade. Om det ska vara nån rättvisa, så ska målet godkännas i efterhand och Sheffield U tilldelas segern.
      Sen den andra matchen, City vs Gunners. Ja, inte är Arsenal nåt hot om CL platser så länge dom har David Luiz som mittback. Sanslöst dålig försvarsspelare och han ska fortfarande platsa i Brasiliens landslag?

      0
      0
  1. Håller helt med. Att Pogba skall sättas på bänken gynnar ingen. Inte vårt lag, våra resultat eller tränare. Dock hoppas jag att han inte skall spela fulla 90 just på grund av skaderisken.

   0
   0
 2. Jensen, du hade så rätt. Sheffield skulle vunnit den absolut. Hur de inte gick och tittade på VAR, var helt galet. De borde haft 5e platsen just nu.
  Luiz.. 😂😅🤪Ha ha ha vilket inhopp!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen