post image

Bruno: Jag kommer alltid ta risker

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes hyllar sina lagkamrater och vill inte ta på sig för stor del av äran för Manchester Uniteds superform. 

Saker och ting vände för United när man värvade Bruno Fernandes. Han lyfte hela laget och United har sedan dess en lång lång svit av starka framträdanden och matcher utan förlust -hela 17 stycken inför kvällens match mot Southampton.
I en intervju med Sky Sports säger Fernandes att det inte bara är hans förtjänst att Manchester United nu klickar.
”Jag känner mig stolt över laget, för jag tror inte att en spelare kan ändra så mycket. Självklart hjälper jag laget. Laget var bra redan innan, för inget lag kan vara så bra nu om man var så dåliga då. Det handlar om självförtroende och resultat. Vi har bra kvalitéer i laget, så för mig blir det lättare när jag har spelare framför mig som kan göra många mål. Jag är en spelare som tar risker. Jag vill ta risker hela tiden och jag kommer hela tiden ta risker. Jag kommer förlora många bollar, slå många passningar fel men jag vet att när jag hittar mina anfallare och wingers så kommer de göra mål.”
”Min kvalité blir bättre och bättre varje dag eftersom de pushar mig och jag vet att den dagen då jag inte spelar bra eller är i toppform så kommer någon annan ta min plats. Så jag måste vara fokuserad och alltid vara i toppform. Och vi spelar för Manchester United – då måste man vara i toppform i alla matcher.”
”Jag tror min bästa stund ännu inte kommit, för jag kom till Manchester United för vinna titlar. Jag tror vi är nära. Vi har två titlar att slåss om – FA Cupen och Europa League och för oss är även en titel att komma topp-fyra och spela Champions League nästa säsong. Det är som en titel för oss. Det är dessa tre vi kan uppnå den här säsongen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen