post image

Bruno: Inte rättvist. Alla ska ha beröm

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att hyllningar inte bara ska riktas mot honom själv och Paul Pogba, utan även till andra lagkamrater. 

Fernandes har gjort underverk med United sedan han kom till klubben och sedan återstarten av ligan så har han en likvärdig lekkamrat ute på planen – Paul Pogba.
Det pratas mycket om just samarbetet mellan de två världsklasspelarna, men efter gårdagens match mot Brighton – då Fernandes gjorde två mål i 3-0-segern – så var han angelägen om att lyfta fram alla lagkamrater och inte bara honom själv och Pogba, som viktiga.
”Paul är en fantastisk spelare men jag vill inte prata för mycket om mig och Paul för det är inte rättvist mot de andra lagkamraterna. Jag tror Paul håller med om det. Vi är väldigt glada över att spela ihop, men jag är glad över att spela med alla. Paul har så fina kvalitéer och vi vet att han är så viktig för oss. Jag tycker vi har fina kombinationer tillsammans, vi har kvalitéer och vi kan spela tillsammans – men vi vet att vi har lagkamrater som kan göra det riktigt bra när vi inte spelar.”
”Det är inte rättvist att bara prata om mig och Paul. Fred och Scotty gjorde ett fantastiskt jobb innan säsongen pausades. Nemanja gör väldigt bra ifrån sig och vi har Andreas, Jesse och Juan som kan spela nr10 och har så stora kvalitéer. De kan göra mycket för laget och det är inte rättvist att bara prata om mig och Paul. Vi är ett lag, de pushar oss till att göra bättre ifrån oss. Det handlar om teamwork.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Såna här kommentarer får en bara att gilla Bruno ännu mer. Personligen skulle jag typ redan vilja påstå att han förmodligen är den bästa värvningen United gjort efter Ferguson eran.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen