post image

Bruno: Han har samma press på sig som Messi/Ronaldo

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att pressen på Paul Pogba i Manchester United går att likställa med den som finns på Cristiano Ronaldo i Juventus eller Lionel Messi i Barcelona. 

Paul Pogbas karriär i Manchester United har varit brokig, kantad av skador, svajig form och flyttrykten. Om han blir kvar bortom det kommande transferfönstret återstår att se, men om han blir det så kommer han ha ett bättre lag runtomkring sig än vad han tidigare haft i United. Något som hade tagit pressen ifrån hans axlar och skapat bättre förutsättningar för framgångar.
Just Bruno Fernandes är en av de stora anledningarna till att Pogba kommer återvända till ett bättre Manchester United än innan sin skada och portugisen säger att alla in laget har stort förtroende för Pogba. Men att pressen på honom är enorm.
”Många. Jag tycker vi har många bra spelare på mittfältet. Paul har ju varit skadad länge, men vi vet att han har många kvalitéer. Man kan säga att folk normalt glömmer vad man har gjort för bra saker så fort man gör ett misstag. Man kan ha gjort 34 bra matcher, sedan gör man en dålig match och alla minns det.”
”Paul kommer från en svår stund. Även när han spelade så var inte laget bra och förväntningarna på Paul är höga eftersom han är en toppspelare och eftersom Manchester United betalade mycket för honom. Det är normalt att man inte spelar som en superstjärna under sådana omständigheter – för förväntningarna på Paul är desamma som på Ronaldo i Juventus eller Messi i Barcelona. Alla förväntar sig det från Paul i Manchester eftersom de vet att han har de kvalitéerna. Men det visar även ett förtroende för Paul. Och vi i laget känner ett stort förtroende för Paul.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Den här pressen har han själv satt på sig själv, klart fans blir besvikna när man har höga förväntningar på en spelare som ser loj ut på planen. Tror inte nån förväntar sig att Pogba ska vinna en match på egen hand men man önskar ju att en sån spelare ska lyfta upp sina medspelare likt Bruno gjort på så kort tid..

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen