post image

Bruno: Han har infört disciplin och det har vi länge behövt

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes pratar om hur Erik ten Hag förbättrat Manchester United. 

Erik ten Hag har fort sett till att få Manchester United på rätt köl och många av spelarna har flera gånger vittnat om hur holländarens tydlighet och disciplin är en viktig faktor i det. Och i en intervju med The Athletic pratar nu Bruno Fernandes om Manchester Uniteds förutsättningar att lyckas på sikt under Ten Hags ledning.

”Först och främst har han en idé. Han har en stil. Man måste följa hans regler. Det är han väldigt noga med och det gillar jag.”

"Han har infört disciplin och det är något vi saknat tidigare. Alla måste vara på samma sida. Det är vad Pep och Klopp gjort under många år. De har stabilitet inom klubben och i sättet de jobbar på transfermarknaden och bygger laget. Det är väldigt viktigt för dem för att komma framåt."

"Jag såg managern säga under en presskonferens att vi inte köper spelare bara för sakens skull. Att vi vill ta in de rätta spelarna för vad vi vill göra. Det är något klubben behöver. Vi har fortfarande marginal att bli bättre och han behöver tid för att maximera oss i sitt sätt att spela. Jag tror att vi under hans ledning kommer nå en punkt där vi är etablerade som lag och där alla är på samma sida."

Källa: Athletic

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen