post image

Bruno: Han har den där förmågan och han misslyckas aldrig

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes pratar om Cristiano Ronaldos smått otroliga förmåga att göra mål, på mål, på mål, på ,mål. 

Bruno har det senaste 1,5 åren varit Manchester Uniteds självklara frisparksskytt och straffskytt, men hans position utmanades per automatik när Cristiano Ronaldo signades. Vem ska nu ta hand om straffar och frispakar, undrade många. När United fick straff i sista sekund i matchen mot Aston Villa förra månaden så hade man chansen vända underläge till oavgjort och rädda en poäng i en match man givetvis borde vunnit. Det blev Bruno Fernandes klev fram och sköt.. Högt högt över.

Den där självsäkerheten såg ut att vara borta. Den där kännetecknande ansatsen med de små skutten, var borta. Kanske var det ett resultat av debatten. Eller det faktum att Ronaldo stod precis bakom och satte press. Eller så var det bara en olycklig engångsföreteelse.

 

När Portugal fick straff mot Luxemburg häromdagen var det dock inget snack om vem som skulle ta hand om den. Ronaldo klev fram och satte 1-0 tidigt i matchen. Efter bara några minuter fick han chansen från elva meter igen. Han satte även den straffen, men den var tvungen att slås om. Och han satte också omtagningen. Ronaldo avslutade sedan Portugals målfest då han fastställde slutresultatet till 5-0 i matchens slutskede och registrerade alltså sitt 10:e hattrick för landslaget, vilket är ännu ett rekord i den galet långa listan över personliga triumfer i hans karriär.

Efter matchen pratade Bruno om sin landslags och klubbkollegas nästan övernaturliga förmåga att göra mål.

"Säga vad man vill. Lätta mål, inte lätta mål. Det finns inga lätta mål. Man måste vara där, man måste känna det, man måste ha känsla för mål. Han är på rätt plats och gör mål. Även när man är på rätt plats så är det svårt att göra mål. Det finns de som misslyckas, men han misslyckas inte."

"Han sa en gång något väldigt intressant. Det är inte han som jagar alla rekord, det är alla rekord som jagar honom. Och jag börjar tro det är sant. Hans förmåga att göra mål är imponerande och hans förmåga att vara på rätt plats är imponerande."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen